Dagens Horoskop: Torsdag 24. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å komme deg på et arrangement av noe slag, men det er ikke så lett, med tanke på at du må jobbe også. Du er flink til å gjøre det du skal, men du får allikevel litt dårlig samvittighet om du ikke jobber.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant og hendelsesrik torsdag som toppes med fantastiske nyheter. Dagen handler om å holde den sprudlende entusiasmen under kontroll, samtidig som du tillater deg å være lykkelig. I løpet av ettermiddagen feirer du en veldig spesiell dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen stresser du veldig for å rekke alt som skal gjøres. Det blir en intensiv men morsom dag hvor fokuset ligger på å prestere på høyt nivå. I løpet av dagen får du hjelp fra en kollega som beundrer deg mye.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som mer enn gjerne vil bli elsket og tatt vare på. Krepsen er et skikkelig familiemenneske og gjør det den kan for de den elsker, samtidig har du en tendens til å gi hjertet ditt til personer som ikke setter pris på omtanken din.

Løven 23/7-22/8

I dag er det nye eventyr som gjelder. Uansett om du eksperimenterer på jobb eller utfordrer deg selv privat, så blir det en interessant og veldig varierende dag. Du kommer nærmere noen nye kolleger som du ikke kjenner så godt fra før.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir interessant, men med mange nye erfaringer. Du kommer en person veldig nære i dag og du innser at dere ikke er så ulike som du først hadde trodd. I løpet av dagen lærer du deg å sette pris på gruppesamarbeid.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt forsiktig med en konflikt på jobb. Helst vil du ta begge parter hardt i ørene og si til de at de må vokse opp. Samtidig må du være voksen nok til å la de håndtere krangelen uten at du legger deg i den. Kvelden blir veldig morsom.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gjerne vise hvordan man skal gjøre det i dag. Kollegaen din er usikker, selv om den ikke vil innrømme det ovenfor deg. Det blir en ganske varierende og interessant torsdag hvor fokuset ligger på læring og mentorskap.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et strålende humør i dag. Du elsker å føle deg populær og det gjør du akkurat nå. Kollegene dine flokkes rundt deg og de beundrer sjarmen, utstrålingen og hele personligheten din. Ta til deg alle komplimenter du får.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er dagen i dag som gjelder. I lang tid har du forberedt deg både fysisk og psykisk for denne utfordringen. Du er nervøs og forventningsfull på en og samme tid. Når tiden er inne, går du inn i en boble hvor det bare er deg og nuet, noe som gjør at du presterer på toppnivå og resultatet overgår en hver drøm.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å iaktta og ha tålmodighet. Du venter på en nyhet med større nervøsitet enn du trodde du skulle ha, men når den først kommer, blir du både overveldet, glad, stolt og enormt overrasket. Kvelden blir herlig.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar små steg i riktig retning. Du bygger opp selvtilliten din akkurat nå og nyter å slippe fordommer om hvordan du er og hva du skal prestere. Det ser ut til at du begynner i ny jobb og det gir deg mulighet til å begynne på nytt igjen.

Powered by Labrador CMS