Dagens Horoskop: Torsdag 23. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ikke en person som blir sint for ingenting. Det finnes som oftest en god grunn til at du er opprørt, men idag føler du deg irritert uten helt å vite hvorfor. Det som lysner opp dagen din er en kollega som du har kommet nær den seneste tiden.

Tyren 20/4-20/5

Du prøver og ikke fornekte at du føler et visst press over at det er så mye å gjøre. Isteden er du åpen på hva du føler og du oppdager at sjefene dine faktisk lytter til hva du har å si, noe som gjør situasjonen så mye bedre.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingenting du kan gjøre akkurat nå for å påvirke en venn til å endre mening. Han/hun har valgt sin vei og det må du bare akseptere. Idag er mye av fokuset ditt å vise andre oppmerksomhet og omtanke.

Krepsen 21/6-22/7

Du får høre noe som gjør deg både glad og litt opprørt på en og samme tid idag. Du er glad for denne personens skyld, samtidig som du uroer deg for at denne personens fremgang kan påvirke dine planer negativt. Her gjelder det å skille mellom sak og person.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en mulighet for at du kan få en venn til å være litt mer åpen mot deg selv. Du føler at han/hun ikke helt vil si det som det er og denne barrieren mellom dere synes du er tøff. Kvelden handler om å prate med en slektning om en tjeneste som du ikke tenker utføre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og kreativ torsdag der du får sjansen til å vise hvem du er på flere ulike måter. Du synes det er gøy å være produktiv på jobb, samtidig som du lett blir stresset når det er for mye ansvar. Prøv å finne en sunn balanse mellom det du vil utføre og hva som er rimelig.

Vekten 23/9-22/10

Dagen idag handler om å være ettertenksom. Du har mulighet for å gjøre en idé om til virkelighet, men da gjelder det at du planlegger godt. Vekten er ikke alltid den mest strukturerte personen, så det kan være en idé å få hjelp fra en mer organisert kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Du brenner for en fritidsintresse som du har og idag har du mulighet for å kunne kombinere denne interessen med jobb. Det blir en bra dag å være kreativ på og å tenke utenfor boksen. Kvelden handler om et spørsmål.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens til å gjøre problemer større enn de er. Månen gjør deg ekstra følsom og du pendler mellom total lykke og en hel del uro. Det verste er at du ikke helt når frem til en venn med tankene dine. Dere er så ulike og det gjør at dere ser verden på to ulike måter. Han/hun ser ut til å mene at du overdriver.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en drivkraft inni deg denne uken. Du vil vise at du kan kjøre på, selv om noen av kollegene dine drar ned tempoet litt. For deg er karriere en prioritet og den får du ved å være fokusert og målrettet. Kvelden blir morsom og utfordrende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er redd for å lage problemer for en venn som ikke fortjener så mye motgang akkurat nå. Det er ikke meningen å være så kranglete, men samtidig vet du at du ikke har noe valg, du må være hard om du skal kunne hjelpe vennen din.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rar torsdag fylt med drama og en masse følelser. Du innser at ingenting er enkelt i livet ditt akkurat nå, men du fortsetter å holde følelsene dine ut og fokusere på det som er bra istedenfor.

Powered by Labrador CMS