Dagens Horoskop: Torsdag 23. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Siste innsats før helgen, og du gjør det virkelig bra med tanke på hvor mye tid du har lagt ned i forberedelsene. I løpet av ettermiddagen er det sport som gjelder. Enten deltar du selv, eller så titter du på noen andre du kjenner.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir monoton, du gjør det samme som du alltid har gjort, noe du ikke synes er direkte gøy. Etter lunsj venter nye, mer utfordrende oppgaver og du får bruk for både din kreativitet og din oppfinnsomhet.

Tvillingene 21/5-20/6

Små, små feil kan føre til en del kjedelige problemer i dag. Egentlig handler det mer om slurving enn om å ikke ha kunnskap. Du burde kunne utføre disse oppgavene i søvne. I løpet av dagen kan en sjef komme med en del kritikk, men til tross for at at den ikke er ment ille, så svir den.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir forbauset når en kollega får all skryt for en oppgave dere har gjort sammen. Det som sårer mest, er at han/hun tar all æren selv. Denne siden ved kollegaen din er ny for deg og den er ikke spesielt sympatisk Du burde være ærlig mot denne personen og fortelle rett ut hva du føler.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå prøver du å imponere en person som du ser opp til og som har utømmelig kilde av kunnskap inni seg. Han/hun har vanskelig for å vise oppmerksomhet til andre, spesielt om det dreier seg om personer som ikke har samme kompetanse som han/hun har, derfor ville et kompliment fra denne personen betydd alt for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å kunne snakke seg ut av en prekær situasjon. Som flaks er, har du Merkur som hersker i tegnet ditt akkurat, noe som gjør det lett for deg å være overbevisende når du vil. Og det vil du i dag! Kvelden handler om en løgn og om et forsvar.

Vekten 23/9-22/10

Du trosser en kollega i dag, mest for at han/hun har lykkes med å irritere deg. Du pleier å være i godt humør, men ikke i dag. Akkurat nå blir du påvirket med negativ energi fra Mars, noe som påvirker humøret ditt.

Skorpionen 23/10-21-11

Å ta en sak om gangen, er nøkkelen til suksess i dag. Om du setter i gang med for mange prosjekter samtidig, kommer det bare til å bli rotete. Stol på dine instinkter, følg hjertet ditt og skriv lister, det er dagens tips. Om kvelden klarer du å få kontroll på en ganske så anstrengende situasjon.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være veldig sjarmerende når du vil, og i dag setter du sjarmen din på full styrke, noe som fører til at alle i din nærhet faller for din måte å være på. Både eldre og yngre har vanskelig for å motstå deg når du er i dette humøret. Du lykkes med å lirke alle du møter rundt lillefingeren.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir givende, men også stressende. Du har en prøve av noe slag og du synes det er vanskelig. Til tross for at det er utfordrende for deg, kommer du til å bli veldig fornøyd med ditt resultat. Kvelden spiller på dine styrker og svakheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du unngår et problem ved å helt enkelt stappe hodet i sanda. Dette er ikke en spesielt bra måte å gjøre ting på, men det gir deg tid til å tenke ut en plan på hvordan du skal løse denne situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

Torsdagen handler om å være modig og om å stå for det du mener, uansett om det dreier seg om noe kontroversielt eller ikke. Det blir en bra og utviklende dag hvor du lærer en masse nyttige ting om deg selv.

Powered by Labrador CMS