Dagens Horoskop: Torsdag 22. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å fungerer i en gruppe uten å dominere den. Den gruppen som har det best, får all plass og synes. Din rolle bær være oppmuntrende og veiledende istedenfor å være den som krever for mye oppmerksomhet.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv, men morsom. Du og en kollega har mye å diskutere og tiden flyr. I løpet av dagen får du høre visse ting som både kan være interessante og litt skremmende på en og samme tid. Du innser at det kommer til å bli en fartsfylt høst.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes så mye du kan gjøre for å påvirke situasjonen din, men å kjefte hjelper ikke. Ta for deg tilbudene dine og tillat deg selv å vokse med utfordringene. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å påvirke en kollega i positiv retning.

Kräftan 21/6-22/7

Du føler at du har kommet bedre inn i en gruppe. Du har funnet venner og du føler at du har mer til felles med de enn du har hatt i tidligere grupperinger. Det blir en morsom og utviklende torsdag.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en person som går inn for å lære å kjenne deg ordentlig og du er ikke sikker på om du virkelig vil ha så mye kontakt med denne personen. Han/hun er bekreftelsessøkende og har veldig dårlig selvtillit.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handler om de små valgene. Det er nå du bestemmer deg i detalj for hvor mye av fremtiden som skal avgjøres. Du har lenge visst akkurat i hvilken retning denne høsten kommer til å ta, det er først nå du innser hva valgene dine kommer til å innebære.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra og energigivende torsdag hvor fokuset ligget på et høyt tempo og på å være kreativ. Idag kommer du til å ta fatt i nye områder. På ettermiddagen treffer du en person som får deg til å innse noe om deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig tilbaketrukket idag. Det har vært en intensiv uke og du trenger tid for å fordøye informasjonen du har fått. Kvelden handler om å ha tillit til fremtiden. Du må prøve å se glasset som halvt fullt istedet for halvt tomt.

Skytten 22/11-21/12.

Du føler at du faktisk trives uvanlig bra med å komme tilbake til jobb. Rutiner passer deg bra. Du har fått eller kommer til å få nye kolleger, noe som passer deg og din sosiale natur. Kvelden handler om å prate om framtiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir lang og krevende samtidig som du anpasser deg din nye jobb. Det blir også en morsom dag hvor du plutselig havner i en uventet situasjon og det bidrar til at du lærer å kjenne nye og interessante mennesker.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes mye du lurer på og visse spørsmål får du svar på idag, med andre ord får du vente på informasjonen du får. Det blir en ganske intensiv dag med vekt på venting og tålmodighet. Kvelden byr på nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du trives ikke i det hele tatt med å være tilbake til hverdagen. Det er så mye du synes er tøft med jobben din akkurat nå at du har vanskelig for å fokusere på det som er bra. Her gjelder det å fundere gjennom hvordan du skal kunne bli mer positiv på jobb.

Powered by Labrador CMS