Dagens Horoskop: Torsdag 22. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en inspirerende torsdag der du får mer å gjøre enn hva du hadde planlagt til å begynne med, men det gjør ikke så mye, ettersom du også har det veldig gøy. En form for gruppearbeid kan resultere i mer enn bare en arbeidsprestasjon. Det virker som dere kommer godt overens, og du får nye venner.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av dagen tar du tak i livet ditt. Av ulike grunner har du vært tvunget til å roe ned på tempo i det siste, og det har nesten gjort deg rastløs. Nå syns du at det er deilig å ta i et tak igjen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du velger å lekke informasjon som du ønsker at skal komme ut, men som du ikke vil at skal assosieres med deg. Du syns at denne typen informasjon er altfor viktig til at det forblir hemmelig, men samtidig vet du hva du risikerer ved å ta det videre.

Krepsen 21/6-22/7

Denne morgenen havner du i en situasjon som kan gjøre at du blir for sen til et møte. Dette er på ingen måte en ideell situasjon, men det er ikke så mye du kan gjøre med det. Hold den, eller dem du skal treffe informert, og be om unnskyldning for at du er sen. Det burde ta brodden av all irritasjon.

Løven 23/7-22/8

Det blir som det blir, og du har en ganske avslappet innstilling til det meste i dag. For deg er det ingen stress å komme i mål med en oppgave. Du gjør heller en god jobb, fremfor å slurve for å bli ferdig. Dette er ganske uvanlig oppførsel for den rastløse Løven.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en del svakheter i din nøye, uttenkte plan i dag. Du har regnet med at ikke alle fakta vil undersøkes, og at du slipper billig unna ved å fremstå selvsikker. Dette blir enten en hit eller en flopp, litt avhengig av hvem som kontrollerer deg.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av dagen prøver du å si nei til en sta venn, men denne personen lykkes likevel med å få deg med på noe som du egentlig ikke har tid til. Denne personen er veldig karismatisk, og har en tendens til å få deg til kun å se det positive ved alle hans/hennes forslag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å begrense, og om å begrenses. Det blir en interessant dag der du innser både det verdifulle ved å ha rammer for dine arbeidsoppgaver, men også hvor begrensende det kan være.

Skytten 22/11-21/12

Du svikter deg selv når du ikke er sterk nok til å stå mot et familiemedlems overtalelsesevne. Du blir sint på deg selv for at du er så svak for denne personen, og for at han/hun utnytter dette.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av torsdagen vil du oppdage nye ting, og du bestemmer deg for å utvide horisonten, ikke bare fysisk, men også mentalt. Du utfordrer deg selv til å sette deg inn i problematiske situasjoner, og prøver å se alle sider av saken uten fordommer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes et problem i ditt liv akkurat nå, og det er ikke så enkelt å få bukt med som du hadde trodd. Det handler om fordommer, og om at visse personer krever særbehandling.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir bra og aktiv. Du rekker å gjøre masse, selv med begrenset tid. Du er stolt over din egen effektivitet, og det skal du være. Det er ikke ofte Fisken er så organisert. Kvelden handler om en forelskelse.

Powered by Labrador CMS