Dagens Horoskop: Torsdag 21. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag passer du på å gjøre det du vanligvis ikke rekker i ukedagene. Det handler ikke bare om gjøremål, men også ting du trives med å gjøre, men som du aldri får tid til ellers. Nyt denne torsdagen.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig torsdag der du fokuserer på de riktige tingene. Du nyter dagen og unner deg selv å få være kreativ. I løpet av dagen får du høre litt morsom sladder. Det er gøy med litt sladder nå som du ikke treffer så mange mennesker.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å ta hastige beslutninger. Du vet at du burde slakke ned tempoet litt og tenke mer igjennom hva du vil gjøre, men du dras med av andre personers entusiasme og da går det litt vel fort i blant.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å gjøre ting for å få tiden til å gå, men du synes det er kjedelig når ikke du er med venner eller dine nærmeste. Akkurat nå tenker du uavbrutt på en viss person hvert minutt dere ikke er sammen.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du burde velge, men du synes det er vanskelig. På samme måte som følelsene dine varierer, så varierer du mellom hvilke ulike venner du har lyst til å være sammen med. Den siste tiden har du ubevisst eller bevisst valgt å være med venner som gjør at du kommer nærmere en viss person.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å akseptere at du faktisk har behov for å hvile og ta det med ro mellom slagene. Du har så mange ideer, tanker og ulike prosjekter på gang akkurat nå som gir lite rom for hvile og refleksjon.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag blir alt annet enn kjedelig. Den begynner rolig, men så øker tempoet ettersom dagen går. Mot slutten har du rukket mer enn du hadde håpet på og du er fornøyd med dagens innsats.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ingen enkel måte å konfrontere et familiemedlem på i dag. Det beste du kan gjøre er å ta tyren ved hornene og ikke unngå å si hva du har på hjertet. Du kommer til å merke at sannheten vil løfte en sten fra dine skuldre.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ulike måter å håndtere frustrasjonen og sinnet ditt på og du har valgt å gå veien som fører deg rett inn i krigen. Problemet er at den personen du vil føre krig med, ikke er så opprørt over situasjonen som du er, snarere tvert om, denne personen bryr seg ikke det spor om dine frustrasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å puste ut og få i seg frisk luft. Det blir en herlig pause i hverdagen der du endelig får litt velfortjent miljøbytte, selv om det bare dreier seg om en dagsutflukt. Kvelden byr på masse god mat og godteri. En person kontakter deg fordi han/hun savner deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra, men litt stressende dag ettersom du skal rekke så mye som mulig. Dagen handler om mange små prosjekter, god mat og familie. Kvelden blir sen, men koselig. Du føler at du får mulighet for å tenke litt over livet.

Fiskene 19/2-20/3

Du må ikke bli irritert på partneren din akkurat nå. Han/hun går igjennom en del personlige ting og du burde være der som støtte. Sannheten er den at du i perioder kan bli litt lei av at alt handler om denne personen og at du føler deg litt glemt.

Powered by Labrador CMS