Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske kjedelig start på denne torsdagen. Du er trøtt og irritererer deg over alle. I løpet av dagen begynner du så smått å bli bedre og da letter ditt dårlige humør og verden blir med en gang et mye triveligere sted å være.

Tyren 20/4-20/5

Dagen idag blir veldig følsom på grunn av en kommentar du selv ikke har reflektert så mye over. Det du sier er ikke så veldig ille, men når det kommer fra deg blir menneskene rundt deg både overrasket og litt opprørte. Du er ikke en person som sier slike ting.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir morsom men intensiv. Du har mye du vil rekke denne torsdagen så du må holde tempoet oppe om du ikke vil jobbe overtid. En kollega kommer med en morsom kommentar som får deg til å le veldig godt. Du innser at dere to har akkurat samme humor og samme måten å se omverdenen på.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er du ikke helt deg selv. Du vil helst være hjemme, men arbeidsmoralen din får deg til å gå på jobb selv om du ikke føler deg helt på topp. En kollega prøver å involvere deg i en gruppe, men du føler deg utenfor og holder deg unna.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være der for en person som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Du pleier å være god på å sjarmere de rundt deg, men akkurat nå føler du deg litt usikker på deg selv og da holder du munn. Gi vennen din et kompliment du ofte har tenkt på å gi, men som du aldri sier høyt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du stiller deg tvilsom til et tilbud du får idag. Det er ikke det at du ikke er fristet til å ta denne sjansen, det handler om at det finnes noe annet i livet ditt som tar mye tid akkurat nå og det kan være vanskelig å kombinere denne muligheten med privatlivet ditt.

Vekten 23/9-22/10

Du samarbeider bra med vanskelige personligheter for tiden, og det er derfor sjefen din setter deg til å jobbe med utfordrende personer. Ta det som et kompliment. Sjefen din ser hvilken ressurs du er, og prøver ikke å straffe deg på noen måte.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskeligheter for å si unnskyld, selv om du vet at du har gjort en feil. Kanskje hadde det vært enklere for deg om vennen din møtte deg på halvveien, ikke for at det er riktig men fordi han/hun forstår hvor vanskelig det er for deg å innrømme at du har gjort feil.

Skytten 22/11-21/12

Idag lyser du opp som en klar stjerne. Mennesker dras mot deg og du nyter følelsen av å bli satt pris på. Er du singel passer du på å flørte litt ekstra idag. Du liker oppmerksomheten du får og du føler deg veldig attraktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

I begynnelsen av dagen føler du deg litt deppa. Ingenting går helt som du vil akkurat nå og det gjør at du holder deg litt for deg selv. En venn ser at du drar deg litt unna og kommer frem til deg og får deg til å føle deg mye bedre. Et fint kompliment avslutter en ganske så bra torsdag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å gjøre på jobb og det gjelder at du ser både de små og store problemene. Sjefene dine har full tillit til deg, men iblant kunne du ønske at det var litt mer støttende når det kom til det praktiske.

Fiskene 19/2-20/3

Idag prøver du å takle et problem du har. Det handler om følelsenr dinr og om hvor vanskelig du har for å uttrykke de akkurat nå. Det finnes en person du tenker på veldig mye, men du viser hverken interessere eller at du vil være venn med denne personen.