Dagens Horoskop: Torsdag 20. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av dagen får du angst for noe du burde klare, men som du ikke føler helt at du får til. Dette slipper taket i løpet av dagen, og du innser at det ikke er så ille som du trodde. Noen ganger kan du være veldig pessimistisk.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å finne ut av mange små ting som du må få svar på før en deadline. Dette er kanskje ikke så gøy, men det er nødvendig. Kvelden handler om et prosjekt i hjemmet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ofte dårlig på å holde kontakten med en som står deg nær. Akkurat nå har dere litt vanskeligheter med å bli enige, og du orker rett og slett ikke en konfrontasjon. Derfor velger du heller den enkle løsningen med å skape litt avstand.

Krepsen 21/6-22/7

Du er inne i en periode der livet leker og det meste går som en dans. Du elsker utfordringer akkurat nå, og du har et behov for å føle deg som en vinner, selv om det handler om kun en liten seier. Kvelden blir interessant, men sen.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du har mye å ta tak i hjemme, men du finner ikke ro til å fokusere på dette, ettersom et annet problem tar opp det meste av ditt fokus. Det handler om et relasjonsdilemma som du sliter med å løse ettersom du ikke er klar for å gi din partner eller venn det denne personen trenger.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er et driv og en vilje til å komme fremover i ditt stjernetegn i dag. Gjennom å fokusere på nuet og glemme bort fremtiden lykkes du med å få gjort mer enn du planla fra start. Du elsker å føle deg effektiv.

Vekten 23/9-22/10

Noen ganger er du urolig for at du ikke skal lykkes med prosjekter du begir deg ut på, men dersom du prøver å stole på deg selv vil alt gå bra. Det er først når du begynner å tvile at du svikter deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Et løfte innfris ikke i dag, og selv om du nesten hadde regnet med det, blir du likevel skuffet. Håpet er det siste som forsvinner, og nå har du fått det bekreftet – at du bryr deg mer om denne personen, enn han/hun om deg.

Skytten 22/11-21/12

Noen ganger er det bare å gjøre som du får beskjed om, uten å stille spørsmål ved alt. Du har en tendens til å ville ha alle fakta på bordet før du går med på å gjøre det som blir sagt. I dette tilfellet verken trenger du, eller skal du vite alt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tviler på deg selv, og det gjennomsyrer hele morgenen. I løpet av formiddagen skjer det noe som gjør at du går fra tvil til tro. Du innser hvilke kapasitet du har når du anstrenger deg, og innser at du er ditt eget største hinder mot å lykkes. Denne insikten vil forandre mye.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du uvanlig effektiv, og du trives med følelsen av at andre stoler på ditt rykte og ser opp til deg. Akkurat nå har du, eller er i nærheten av, en posisjon der du kan påvirke en hel del, og det trives du med. Vannmannen er en god leder, og en enda bedre sjef.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert når det ikke blir som du hadde tenkt deg. Det er så mye du vil oppnå, men akkurat i dag virker det som om det meste går mot deg. Du innser at alle små problemer tar lenger tid å løse enn du hadde sett for deg.

Powered by Labrador CMS