Dagens Horoskop: Torsdag 20. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen handler om å være forsiktig slik at du ikke sårer en venn eller kollega unødvendig. Du er som oftest oppriktig, men ikke alltid så følsom i din kritikk og akkurat denne personen blir litt lett såret akkurat nå.

Tyren 20/4-20/5

Du tar en dag om gangen og prøver å ikke stresse, men visse dager er mer anstrengende enn andre. Akkurat idag får du litt panikk over alt som må gjøres, men om du bare planlegger langsiktig og strukturer hverdagen din, så kommer dette til å gå bra.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir underholdende og varierende. Du har mange oppgaver å sette tennene i og det blir både gøy og litt tøft på en og samme tid. I løpet av dagen har du mulighet for å vise hvor god lagspiller du er.

Krepsen 21/6-22/7

Du nyter livet akkurat nå. Det er så mye gøy som skjer og du føler det var lenge siden du var så aktiv som du er akkurat nå. Det finnes en vilje til å utvikles og lykkes som du ikke har hatt tidligere. Det er først og fremst en nær venn som får deg til å ville anstrenge deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen idag handler om verdier og om å vise hva du står for. Du har mye å ta tak i, så det gjelder å ikke ligge på latsiden. Prøv å unngå å bli så sjalu. Du har ikke like mye fritid som vennen din og han/hun må få lov til å ha det gøy uten deg. Kvelden blir herlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar på deg for mange oppgaver akkurat nå. Jomfruer er bra på struktur og orden, men ikke så god på å sjonglere med mange baller i luften samtidig. Når du har mange påbegynte prosjekter, er risikoen stor for at ingen blir avsluttet.

Vekten 23/9-22/10

Dagen idag handler om arbeidsmoral og om å gjøre ting du ikke synes er så gøy. Iblant er det bare å bite tennene sammen og ta en for laget. Idag jobber du under tidspress, men om dere jobber sammen som en gruppe, kommer alt til til å gå så mye fortere.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har ikke lyst til å legge ned for mange timer på jobb idag. Det ser ut til at du skal reise bort eller gjøre noe etter jobb idag. Har du mulighet så går du litt tidligere. Kvelden blir koselig og familiær.

Skytten 22/11-21/12

Idag bestemmer du deg for om du skal fortsette å mase på en venn, eller om du skal la være. Den siste tiden har han/hun ikke villet omgås så mye som tidligere. Nå er du lei av å alltid være den som vil treffes. Prøv å omgås andre venner istedenfor.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir forvirret over en sms eller samtale idag. Dette er nyheter du ikke hadde forventet deg og informasjon som gjør deg litt overrasket. Til tross alle forvirringene blir du glad og smigret. Kvelden handler først og fremst om familien.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i ulike ting i hjemmet idag og prøver å gjøre det så effektivt som overhodet mulig. Det er en del du vil rekke innen du kan ta helg. Deler av familien ser ut til å være borte eller kommer senere hjem idag.

Fiskene 19/2-20/3

Du trodde du skulle klare å finne ut av hva du føler, men du blir bare mer og mer forvirret. Du føler deg enda mer usikker på hva du vil og om du virkelig vil fortsette på den stien du har begitt deg ut på. Idag tar du kontakt med en venn du kanskje ikke er så nær, men som pleier å være god på å gi råd.

Powered by Labrador CMS