Dagens Horoskop: Torsdag 20. Februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv, men ikke så lang. Du må fokusere på dine arbeidsoppgaver for å rekke alt du skal i dag. I dag jobber du mot klokken og det gjelder å disponere tiden din ordentlig. Kvelden blir inspirerende og dreier seg om en hobby du har.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å få kontroll på mange ulike områder. Ved å fokusere på en ting om gangen, lykkes du over all forventning. Kvelden handler om å ta tak i ting som du har hatt hengende over deg lenge.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å få små prosjekter til å fungere i lengden. Du jobber sammen med en kollega og det går over all forventning med tanke på at dere nesten aldri lykkes ellers. Det er noe med kjemien mellom dere som ikke stemmer.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å overtale en venn om at han/hun ikke skal være deppa, men heller se ting positivt. Det går ikke så bra, ettersom alt er litt svart akkurat nå. I blant må man gå igjennom en fase av mørke, for å kunne finne lyset. Vennen din har behov for at du er der for han/hun akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Det finnes noe herlig og energisk over tegnet ditt. Du elsker virkelig det du gjør akkurat nå og du kjenner luften i våren, noe som gjør at du blomstrer. I løpet av dagen prøver du å nå frem til en person som har dratt seg unna den siste tiden. Du vil få denne personen til å åpne seg opp.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen blir intensiv og det finnes en risiko for at du må jobbe overtid. Du er lei av å hele tiden føle deg sliten. Kanskje burde du prate med sjefen din om hvordan du egentlig føler deg. Kvelden blir aktiv og koselig.

Veken 23/9-22/10

I dag får du flere beskjeder av varierende natur. Det gjør at humøret ditt endrer seg mye fra irritasjon til glede, sinne og så glede igjen. Det kan være vanskelig for dine kolleger å henge med på dine humørsvingninger, så det gjelder å ha en bra kommunikasjon.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og aktiv. Du fokuserer på fysisk arbeid så mye som mulig. Akkurat nå er det mange tanker som rører seg i hjernen din og det passer bra å kunne tenke over hva du jobber med, men da må du gjøre ting du har lidenskap for og som ikke krever spesielt fokus.

Skytten 22/11-21/12

I dag flørter du veldig mye med en kollega. Har du et forhold, så vet du hva som er på grensen for det passende, men det er akkurat det forbudte i situasjonen som lokker deg. Du er litt lei livet, og har behov for litt action.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes noe alvorlig og noe lett over denne dagen. I dag er det mye du skal få gjort, men tiden er sterkt begrenset, så det gjelder å kunne disponere de timene du har til gode. Om kvelden venter et kjært gjensyn med en venn.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir litt for stressende på slutten av dagen i dag. Du synes du har kontroll, men det viser seg at du glemmer vesentlige detaljer og det fører til en liten krise på ettermiddagen. Som flaks er, får du en ekspert til å løse situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det ikke så bra akkurat nå, til tross for at du gir inntrykk for at alt er på topp. Det handler om at du ikke er fornøyd med livet ditt, det kan være snakk om jobb, bosituasjonen din eller et forhold du er i. Du har hele tiden en følelse av at du har gått glipp av en gyllen mulighet.

Powered by Labrador CMS