Dagens Horoskop: Torsdag 20. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen får du møte noen du ikke har sett på lenge og det blir på mange måter et kjært gjensyn. Selv om ingenting er helt som vanlig, begynner hverdagen på sett og vis å gå tilbake til normalen igjen.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen byr på en uvanlig ro. Du nyter å slippe og stresse, selv om det finnes en hel del å gjøre i dag. I løpet av ettermiddagen passer du på å skjemme bort deg selv litt ekstra. Er det fint vær, tar du gjerne en gåtur på kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har så mye du vil få svar på, men disse spørsmålene er hverken enkle eller uproblematiske. Du må være forsiktig, ettersom du beveger deg på tynn is dersom du begynner å forske på bakgrunnen for disse spørsmålene.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en koselig og sosial torsdag der du for en gang skyld kan legge dine private problemer til siden en stund. I løpet av dagen lærer du å kjenne en person som kan komme til å bli en stor del av livet ditt fremover.

Løven 23/7-22/8

Du søker råd hos den mest praktiske og logiske personen du kjenner. Du har behov for litt perspektiv på et forslag du har fått fra en av dine arbeidsgivere. Ved å diskutere spørsmålet med en venn, kan du se på situasjonen med andre øyne.

Jomfruen 23/8-22/9

Du uroer deg for mye akkurat nå. Det er bedre å ta tak i en ting om gangen og fokusere på det som skjer akkurat nå, enn å prøve å planlegge for langt frem i tid, nå når uvissheten er så stor. En klok venn gir deg verdifulle råd som du bør ta til deg.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å overtale en venn om at han/hun skal tenke litt mer praktisk. Denne personen er veldig impulsiv og da blir ikke alltid resultatene like gjennomtenkte. Du kan også være impulsiv, men sjeldent når det gjelder jobb eller ting som koster mye.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å finne en plan som fungerer for alle. Slik det er nå, finnes det en masse sterke viljer som alle vil forskjellige ting. Vis dine evner til å megle og prøv å finne et alternativ som alle kan bli fornøyd med.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen prøver du å lytte til en venns råd, men du har vanskelig for å konsentrere deg om hva/han hun sier. Tankene dine vandrer avgårde og du tenker mye på et privat problem du har. Du bør tvinge deg selv til å prøve og konsentrere deg om arbeidsoppgavene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen har du det gøy og du nyter livet. Du treffer koselig mennesker og du begynner å innse at du virkelig har tatt riktig beslutning hva jobb angår. Om kvelden får du en sms fra en person som ikke har hørt fra seg på lenge.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har lyst til å gjøre litt nytt hjemme, men de du bor sammen med, er ikke like sugne på å gjennomføre disse planene. Problemet er at du plutselig ser feil overalt. Når du begynner å fikse en del hjemme, så blir alle skavanker så åpenbare.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være aktiv og om å få mye gjort. Du trodde det skulle bli en rolig dag, men arbeidsgiveren din har andre planer. I dag finnes det en risiko for at du og en kollega går litt i tottene på hverandre.

Powered by Labrador CMS