Dagens Horoskop: Torsdag 2. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen idag blir ikke så intens som du hadde forestilt deg. Det skjer mye i dine omgivelser akkurat nå og du henger ikke alltid med i svingene. For din del handler det om at du har fokus på ting som har med karrièren din å gjøre og da rekker du ikke alltid fokusere på bekjentskapskretsen din.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen blir annerledes og ganske intensiv for din del. Du jobber med mennesker du ikke pleier å samarbeide med og det krever en del psykisk av deg. Du gjør ditt beste og dagen går ganske fort.

Tvillingene 21/5-20/6

Det skjer mye nå i Tvillingenes liv, så det gjelder å være våken. Både på jobb og privat så har du mye som skjer og iblant kan det hope seg opp. Dessverre er ikke planlegging din sterkeste side, du øver deg på å strukturere livet ditt bedre.

Krepsen 21/6-22/7

Du lengter veldig mye etter noe som har vært idag og du bestemmer deg for å endre situasjonen ved å forandre din måte å være på. Det ser ut til at du og en venn har glidd fra hverandre og det tenker du ikke akseptere. Du skal slåss for deres vennskap.

Løven 23/7-22/8

Du er irritert på en rekke personer idag uten å helt vite hvorfor. Det har vært litt vel intensivt den siste tiden og du har behov for en pause fra alt og alle. Den eneste du vil omgås med er borte, så du velger å holde deg litt for deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har innsett at du ligger etter med jobb av noe slag og torsdagen går til å prøve å komme i kapp. Som flaks er, kan du være veldig strukturert når du vil. Kvelden byr på en utfordring av noe slag.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en hel del ulike meninger å ta hensyn til idag og du har vanskelig for å finne en middelvei som fungerer for alle. Som vanlig er det du som må komme opp med kompromisser og prøve å finne en løsning som passer for alle.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sier ikke dine meninger til tross for at du gjerne vil at folk skal få høre de idag. Det handler om at du tror det kommer til å lede til en konflikt om du sier hva du tenker. I løpet av ettermiddagen og kvelden passer du på å treffe venner.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg ikke helt fornøyd akkurat nå. Du får masse oppmerksomhet fra din partner, men bare på privaten. Når dere er sammen, så blir han/hun plutselig en annen person og det liker du ikke. Prat med partneren din om dette problemet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en lang dag fylt med mindre eventyr, motgang og en masse latter å se frem til. Du vokser mer og mer med den gruppen du er i og sammen blir dere en sterkere enhet som kan overvinne alt. Steinbukken er vanligvis ikke så opptatt av å være i grupper, men nå føler du at du har funnet din.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å se frem til på jobb idag og dagen går fort. For deg handler det om å finne en måte å rasjonalisere jobb på og spare tid og penger. I løpet av ettermiddagen funderer du på å overraske en venn eller din partner med noe koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du trives så bra akkurat nå, ettersom du føler at du har overtaket når det kommer til en relasjon. Som oftest er Fisken den mest hengivne og romantiske i et forhold, men akkurat i dette tilfellet føler du ikke sterkt for din partner som du føler for deg og det drar du nytte av.

Powered by Labrador CMS