Dagens Horoskop: Torsdag 2. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du veldig sint på en slektning som ser ut til å hele tiden ville provosere deg, og du blir så lett irritert når han/hun er i nærheten. Denne personen vet virkelig hvilke knapper den skal trykke på for å få deg sint og irritert. Kvelden handler om gammelt vennskap og nye bekjente.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt forvirret og dagvill denne torsdagen. For deg føles det mentalt som begynnelsen av uka og ikke slutten, og det gjør at du skriver både dato og dager feil. Dagen passer bra for korte utflukter og kanskje litt kulturell stimulanse.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant kan du være umulig å diskutere med, og slik er tilfellet i dag. For deg handler det ikke om rett eller galt, men om å bevise at du kan vinne en hvilken som helst diskusjon, uavhengig av hvilket standpunkt du tar.

Krepsen 21/6-22/7

Denne torsdagen er du et svart tomt hull. Du merker det kanskje ikke selv, men vennene dine merker ditt grinete humør og ditt fraværende blikk. Kanskje er det på tide å akseptere at en viss person faktisk betyr veldig mye for deg. Vis han/henne det når dere sees igjen.

Løven 23/7-22/8

Du har innsett at du og den personen du liker i bunn og grunn er veldig ulike, men at det er grunnen til at du er så tiltrukket av han/henne. Du kan ikke la være å bli litt knisete når dere treffes, og du tenker på denne personen konstant.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er ikke alltid like lett å skulle be om unnskyldning. Det er bare å bite i det sure eplet og vise at du er lei deg for det du har gjort og sagt. Kvelden handler om å komme frem til en beslutning som har med høsten å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du vet at du ofte sier impulsive ting og at de ikke alltid kommer fram på den måten de var tenkt. I dag er et bra eksempel på en dag hvor det bare hopper gloser ut av munnen på deg. På tide å sette på seg unnskyld-hatten!

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil være fin for en viss person i dag, men det erkjenner du ikke en gang for deg selv når du gjør deg i stand for dagen. Det finnes en tiltrekning mellom dere, men det er noe som er litt tabu og som du prøver å ignorere. Allikevel står du tidlig opp og fikser deg i dag.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig og veldig herlig. Du nyter sommeren, livet og varmen. I løpet av dagen får du høre et rykte om en venn og du tar deg selv i å bli litt irritert. Du synes han/henne er din venn og du vil ikke dele denne personen med noen.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om å oppdage nærområdet, spesielt om du har fri. Det blir en dag fylt med små eventyr. Du nyter dagen og skjemmer bort deg selv litt ekstra. Om kvelden hører en venn av seg og sier at han/hun savner deg, noe som gjør deg veldig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir interessant og lærerik, og du besøker plasser du ikke pleier å besøke. For deg handler det om å oppdage Norge på en ny måte, spesielt om du har fri. I løpet av dagen får du nyheter som har med høsten å gjøre og du blir positivt overrasket.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å ta det med ro. Du har behov for å hvile, og orker ikke mer av det dramaet som har vært den siste tiden. I dag trenger du å finne ut av veien videre og du vurderer et drastisk veivalg til høsten, men plutselig begynner du å få kalde føtter.

Powered by Labrador CMS