Dagens Horoskop: Torsdag 2. Januar

Slik blir din andre dag i 2020!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen vil du rekke så mye som mulig på formiddagen, så du kan ta det med ro om ettermiddagen. Det blir en intensiv dag med mange ulike prosjekter som du skal ro i havn. Til en viss grad, handler dagen om evnen til å kunne organisere.

Tyren 20/4-20/5

Dagen begynner altfor tidlig og slutter ganske sent. Du har vært litt urolig for denne torsdagen av ulike grunner, men nå løser alt seg så smidig og du kan slappe av. Ettermiddagen og kvelden byr på ulike former av sosial omgang og en masse glede.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag mottar du nyheter du helst ville ha sluppet, men som du har mistenkt at kom til å skje. Her gjelder det bare å akseptere at visse ting er vanskelige å gjøre noe med og at det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det bra om du er på alerten. Du holder på med sifrer av noe slag og da må bli det riktig, ellers kommer du til å få en masse ekstra jobb fremover. Ettermiddagen og kvelden handler om å ta initiativ.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å overbevise en venn om å bli med på et prosjekt, men han/hun er betydelig mer forsiktig når det kommer til å ta risikoer enn hva du er. Her gjelder det å selge inn en idé slik at risikoen fremstår som mye mindre enn fordelene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt irritert på et familiemedlem som er så sta og som hele tiden skal gjøre ting han/hun ikke behersker. Det er ofte du må rykke ut og redde denne personen, men slektningen din ser ikke problemet. Kvelden blir morsom og interessant.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen prøver du å rekke flere ulike aktiviteter. Det blir en intensiv, men interessant dag hvor fokuset ligger på å være utendørs og å omgås venner og familie. Kvelden blir minst sagt variert.

Skorpionen 23/10-21-11

Gjennom å samarbeide i dag, kan du vinne mange fordeler fremover. Prøv å svelge stoltheten din og se det positive med et samarbeid med akkurat denne personen. Ettermiddagen byr på en hel del latter.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt i tvil akkurat nå, men det er ikke så uvanlig når man befinner seg i den situasjonen du gjør akkurat nå. Det er klokt å overveie alle valg innen du går videre. Ettermiddagen blir rolig og du sparrer ideer med en nær venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen prøver du å rekke så mye som mulig, men det blir litt stressende, spesielt mot slutten av dagen. Du får skryt fra en person som synes du har utviklet deg mye den siste tiden og du blir glad over den støtten du har fått. Kvelden blir veldig koselig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du søker informasjon på ulike hold akkurat nå og det er viktig at du organiserer alle fakta, ellers er risikoen stor for at du blander ting og det vil føre til at du gjør feil. I løpet av ettermiddagen og kvelden, blir du stolt over en viss persons innsats.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg ytterst usikker på hva du vil akkurat nå og som alltid når du er usikker, så gjør du ingenting og håper på at problemet løser seg av seg selv. Det kommer ikke til å løse seg ettersom det er for sterke følelser innblandet.

Powered by Labrador CMS