Dagens Horoskop: Torsdag 2. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Noen prøver å tulle med deg i dag, selv om første april egentlig var i går. Vennene dine vet at du er vanskelig å lure, og at man må lure deg når du minst aner det.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om et eksperiment som får et bra utfall. Du får utnyttet dine kunnskaper og ditt talent til å undervise og veilede personer i dag. Du liker virkelig å være en mentor for andre. Det er både utfordrende og kreativt å lære bort ting.

Tvillingene 21/5-20/6

Vær ikke redd for dine egne meninger. Selv om du ikke mener som alle andre, har du rett til å bli hørt, og hvem vet, kanskje dine meninger en tankevekker for kollegene dine. I løpet av dagen kommer en sjef med litt tøffe, men ikke helt uventede nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar en dag om gangen akkurat nå. Horoskopet ditt har indikasjoner som både handler om ekstrem ro og et ekstremt høyt tempo. Dette kan ha med hvilket yrke du har, eller helsetilstanden du er i. Dagen i dag byr uansett på variasjon på en helt ny måte.

Løven 23/7-22/8

I dag tar du opp igjen kontakten med en viss person. Denne personen er mer mottagelig for din sjarm nå, men det gjelder da å være mer åpen og vise hvem du virkelig er. Denne personen setter pris på intelligens og humor, noe du har mye av.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil vise en kollega at du er god på å komme med nye ideer, ihvertfall når det gjelder å finne nye og velfungerende rutiner. Situasjonen du befinner deg i akkurat nå, er annerledes enn det meste du har opplevd, men det hindrer deg ikke fra å ta i bruk logikk og dine mer praktiske sider.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt forsiktig i det meste du gjør akkurat nå. Du holder deg hjemme en hel del og unngår alle former for aktivitet utenfor jobb. Dette er en ny situasjon for den ellers sosiale Vekten. og det kan begynne å gå deg på nervene i dag. Finn andre måter å være sosial på. Start en Face-Time gruppe med venner for eksempel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å være ute så mye som mulig i dag, om været tillater det. For deg betyr nærheten til naturen mye akkurat nå. Du blir rolig av å gå en tur, uansett om det er i skogen eller i byen. Om du ikke har mulighet for å komme deg ut, kommer rastløsheten til å slå til, dersom du ikke finner på noe kreativt å gjøre hjemme.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om at du blir irritert for de minste ting akkurat nå. Du har vanskelig for å koble av og bare være. Det finnes en påvirkning fra Pluto som forsterker denne siden ved deg. Du småkrangler både med partneren din og familien i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å være litt mer aktiv. Selv om du har jobbet de siste dagene, har du ikke hatt samme tempo som du pleier, men i dag har du mulighet for å skru opp tempoet litt igjen. Et spørsmål fra en venn gjør deg både overrasket og glad. Du trodde dere hadde glidd fra hverandre.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å håndtere små problemer på og å ignorere de, er ikke den beste måten å håndtere situasjonen på. Det er bedre å ta tak i alle problemer innen de eskalerer og vokser seg større. Husk på det i dag!

Fiskene 19/2-20/3

Du vil ikke vise følelsene dine åpenlyst akkurat nå, men foretrekker å holde en lav profil, noe som gjør partneren din opprørt. Han/hun vil at du skal vise hele verden hvor mye denne personen betyr for deg. Dette er noe dere burde diskutere.

Powered by Labrador CMS