Dagens Horoskop: Torsdag 19. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er i tvil om du skal bli med en venn ut i kveld eller om du bare skal kose deg hjemme. Selv om du synes det er gøy å treffe nye mennesker, er du ganske trøtt etter en tøff uke og du har fremdeles mye å gjøre innen du kan ta helg.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å holde et høyt tempo og om å rekke å gjøre ulike oppgaver litt fortere enn du pleier. Som flaks er, får du et energikick fra Mars, noe som gjør dagens utfordringer enklere. Kvelden handler om å holde et betydelig langsommere tempo enn dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike typer mennesker og visse håndterer du bedre enn andre. I dag tvinges du til å utfordre deg selv, ettersom du jobber sammen med en person du virkelig ikke liker. Kvelden blir sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen i dag handler om å utfordre seg selv på flere områder. Det blir en morsom, men ganske så krevende torsdag. I løpet av ettermiddagen tar du kontakt med en av dine bedre venner. Dere har ikke tid til å treffes så ofte lenger og du savner han/henne. Det kan være at vennen din reiser mye i jobben sin, eller kanskje til og med befinner seg i utlandet akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Du får skylden for noe noen andre har gjort. Du reagerer først med sinne, men så roer du deg ned og ser det komiske i situasjonen. Som så mange ganger før, er det humoren din som redder dagen din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt forsiktig i dine uttalelser i dag, ettersom du er redd for å trampe på tærne til en ganske så følsom kollega. Han/hun gjør ofte feil, men det er vanskelig å si ifra til denne personen, det ender ofte med krangel og tårer. Du innser at det er uhåndterbart å la kollegaen din herje fritt.

Vekten 23/9-22/10

Å ha likevekt i livet, er noe av det viktigste for deg akkurat nå, så derfor er du ganske så streng på å overanstrenge deg på fritiden. Du vil ha mulighet for å kunne være litt impulsiv og gjøre som du vil. I dag får du et morsomt tilbud som du tross alt velger å takke ja til.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør denne torsdagen. Det finnes en utfordrende oppgave som du har lengtet etter å sette tennene i og i dag får du den muligheten. Kvelden bruker du på å planlegge et arrangement.

Skytten 22/11-21/12

Du deltar i en gruppeaktivitet som blir skikkelig vellykket. Etter å ha gjennomgått en hel del ulike utforandringer den siste tiden, begynner du å føle deg litt mer bekvem med plassen din. Du er en person som sjeldent har vanskelig for å finne nye venner.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i et veldig godt humør denne dagen. Et fint kompliment løfter selvtilliten din og får deg til å stråle. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å ta tak i et gruppearbeid og styre det litt etter ditt eget hode. Kvelden handler om en hobby.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du tak i ulike mindre prosjekter som har blitt liggende. En forandring i tidsskjemaet åpner opp for at du skal kunne rekke disse tingene. Kvelden blir overraskende hyggelig og du lærer å kjenne en ny venn bedre.

Fiskene 19/2-20/3

I dag blir du irritert på en venn for at han/hun ikke vil eller kan akseptere at du sier nei. Han/hun synes dere treffes for sjeldent, men du synes tvert om. Du har behov for en liten pause fra denne personen. Denne personen tar rett og slett opp for mye plass i livet ditt akkurat nå.

Powered by Labrador CMS