Dagens Horoskop: Torsdag 19. November

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen får en rolig start der du får mulighet for å fokusere på de riktige tingene. Det blir en interessant og lærerik dag. Du utvikles og utfordres på ulike måter. Et råd fra en kollega kan hjelpe deg om du kjører deg fast i dag.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen fokuserer du på å få ting gjort, og du er veldig effektiv hele dagen. Et samarbeide med en annen gruppe eller kollega, kan vise seg å være redningen din når uforutsette problemer inntreffer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne torsdagen. Du får en fornyet drivkraft fra Solen og med ekstra drakraft fra Uranus, har du bare bra ting i vente resten av uka. Kvelden handler om en personlig samtale.

Krepsen 21/6-22/7

Du er urolig for en slektning som utsetter seg for unødvendige risikoer. Han/hun har alltid vært glad i å ta sjanser, men nå mener du det bare blir ren dumhet. I løpet av ettermiddagen venter en positiv beskjed som har med økonomien din å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Du ser igjennom en hvit løgn som en kollega prøver seg på i dag. Selv om du vet at han/hun bare sier dette for å unngå at du skal bli såret, føler du deg krenket. Du er først og fremst irritert over at han/hun tror at du ikke klarer å høre sannheten.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag blir du tvunget til å jobbe i samme tempo som en kollega som ikke har like mye erfaring som deg. Det blir en tålmodighetsprøve og risikoen er stor for at du sier ifra når du synes kollegaen din er veldig treg.

Vekten 23/9-22/10

Du har en hel ting du vil rekke denne torsdagen og når man så har så mange planer, er det best å planlegge nøye. Hvordan du legger opp dagen kan bli avgjørende for om du kommer deg hjem i tide eller ikke.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt forsiktig i dine uttalelser om en kollega. Denne personen har allierte i høye stillinger, så det kan slå tilbake på deg om du prater ille om han/henne. For øvrig blir det en kreativ og uttrykksfull dag.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen tar du tak i et prosjekt du har en tendens til å henge etter med. Du synes ikke dette er det mest inspirerende du kan gjøre med dagen din, men du vet at det er nødvendig. Kvelden blir stimulerende.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen passer du på å gjøre noe for deg selv. Kanskje skjemmer du bort deg selv fysisk eller åndelig. Det blir en koselig dag, der fokuset ligger på å finne den indre roen. Kvelden blir overraskende interessant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du skjemmer bort et familiemedlem i dag. Du vet at du burde la denne personen få være litt mer selvstendig, men du synes det er så gøy når du kan hjelpe til at du ikke bryr deg om det.

Fiskene 19/2-20/3

Du opprettholder roen til tross for at du mest av alt vil skrike ut. Det handler om en person som vet akkurat hvordan han/hun skal trigge deg, og i dag er denne personen mer irriterende enn noensinne. Du pleier ikke ha så kort lunte, men Mars har en negativ påvirkning på tegnet ditt akkurat nå.

Powered by Labrador CMS