Dagens Horoskop: Torsdag 19. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen prøver du å samarbeide med en kollega, men av ulike grunner, blir det vanskelig. Dere må være mer kreative og effektive enn noensinne. I løpet av dagen får du en sms som gjør deg både glad og overrasket.

Tyren 20/4-20/5

Det er så mye tanker som snurrer rundt i holdet på deg akkurat nå, slik at du har vanskelig for å fokusere på en ting om gangen. Som flaks er, har du en del å gjøre på jobb og det distraherer deg fra å tenke for mye. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tenker mye på den rådende situasjonen akkurat nå og som Tvilling kan det være at du uroer deg litt mer enn du behøver. Tvillingen er ganske nervøs av seg og pleier å lide av mild hypokonderi. Prøv å fokusere på nuet istedet for å uroe deg for mye over fremtiden.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig torsdag, der mye av energien din går til å fokusere på jobb. Du har ikke så mye ork for andre typer engasjement akkurat nå. En kollega eller venn har blitt veldig flørtende den siste tiden og du gjør ditt beste for å holde distanse til denne personen.

Løven 23/7-22/8

Du lurer litt på hva disse plutselige forandringene i hverdagen innebærer for deg jobbmessig og ikke minst privat. En person du nesten aldri har tid til å treffe, har plutselig masse fritid. Utnytt situasjonen og sørg for å se denne personen så mye som mulig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du søker etter svar som ingen kan gi deg akkurat nå. Dagen handler om å ha tålmodighet og gjøre som din sjef sier, uten å sette så mange spørsmålstegn ved det. Du må stole på at sjefen din har alles beste i tankene når han/hun tar visse beslutninger.

Vekten 23/9-22/10

Du har fått mye å tenke over, så det gjelder å ikke bli for impulsiv og gi et svar for tidlig. Du har behov for å tenke gjennom alle variabler innen du tar en beslutning. Kvelden blir ganske så lang og kjedelig, du har hverken ork eller viljen til å gjøre noe.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå prøver du være så positiv som overhodet mulig. Du føler at kollegene dine har behov for humor og litt distanse til det meste. I løpet av dagen får du et ganske så underlig spørsmål fra en sjef. Velg ordene dine med omhu.

Skytten 22/11-21/12

Humøret ditt er like varierende som været akkurat nå. Det ene sekundet er du glad, mens i neste er du sur som en sitron. Det er Månens posisjon som påvirker humøret ditt akkurat nå. Det du kan gjøre er å ha litt selvinnsikt og trekke deg unna folk når du kjenner du blir irritert.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar en dag om gangen akkurat nå og det er det beste du kan gjøre. Gjennom å ikke stresse deg opp over små bagateller, lykkes du med å holde humøret oppe. En venn vil treffe deg, kanskje dere kan gå en tur i skogen med en meters avstand mellom dere?

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en annerledes dag. Enten du jobber hjemmefra, ikke jobber i det hele tatt eller kjører på som vanlig, så har spillereglene endret seg merkant. Du føler at du er ute på tynn is og du kunne ønske du hadde mer kontroll på situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ingenting du kan si eller gjøre for å forandre en venns mening. Han/hun har bestemt seg, og da er det bare å akseptere denne beslutningen. Vær en lojal venn og støtt denne personen istedenfor å kritisere hans/hennes valg. Kvelden handler om kommunikasjon og om hete følelser.

Powered by Labrador CMS