Dagens Horoskop: Torsdag 18. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å ta sjangser, og regne med at du kommer til å gjøre visse feil, men at det løser seg tilslutt. Det er en prosess, der du lærer gjennom mer erfaring. I dag får du selskap av noen du virkelig setter pris på.

Tyren 20/4-20/5

Ting går ganske bra om dagen, både privat og på jobb. Lyset gir deg mer energi, og sørger for at du orker mer på kvelden. I løpet av dagen for du en oppgave som du både anser som utfordrende og interessant.

Tvillingene 21/5-20/6

Du legger mye energi på å irritere deg over ting du ikke får gjort noe med. Det kan være alt fra sjefen din til situasjonen vi befinner oss i. Det er bedre at du fokuserer energien på noe som beriker livet ditt istedenfor.

Krepsen 21/6-22/7

Du tror ikke på et rykte du har hørt, men i dag lar du deg overbevise. Du blir såret og sint, ettersom du føler deg ført bak lyset. Du trodde aldri denne personen ville gjøre noe sånt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om en personlig utfordring, og om å teste sine grenser. Det blir en ganske stressende, men også lykkelig dag. Kvelden byr på en overraskelse, et møte og på sterke følelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar på deg en utfordring som ligger litt utenfor ditt vanlige felt, men sånn som ting er nå, så får du bare stå i det – både her og der på jobben. Du er glad for å ha noe å gjøre, og du bryr deg lite om at du egentlig er overkvalifisert for denne typen oppgave.

Vekten 23/9-22/10

I dag holder du på å klikke på en person som forpester din hverdag. Det kan være en kollega, en sjef eller en bekjent. Alt ved denne personen irriterer deg. Det er sjelden at Vekten føler på et slikt sinne mot en person, som det du gjør nå. Kvelden blir herlig og annerledes.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske rolig dag, der du fokuserer på kvalitet i de små tingene. Du vil skape holdbare rutiner som du kan ta i bruk, uansett om det er lite eller mye trykk på jobb. Kvelden handler om kreativitet, og om å gi uttrykk for sine følelser.

Skytten 22/11-21/12

Du hater når noen motbeviser deg, og det opplever du i dag. Du føler deg krenket for å ha tatt feil, men samtidig vil du ikke erkjenne ditt nederlag. Tenk på at det ikke finnes noen som alltid har rett. Det å ta feil er en del av livet som du kan lære av. Kvelden handler om relasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir både krevende og morsom på samme tid. Det finnes også sosiale innslag denne dagen. Du treffer noen som du ikke møter så ofte for tiden, og det skaper et herlig avbrekk. Kvelden handler om å bevise akkurat hvor motivert du kan være.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en livlig og annerledes dag, der interessante arbeidsoppgaver fylles av hverdagsslige problemer. I dag møter du en person som gjør et sterkt inntrykk på deg. Denne personen får deg til å føle deg spesiell.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskeligheter med ikke å bli sur når en kollega kjører over deg. Du vet at denne personen er sånn, men det hindrer likevel ikke at du irriterer deg over at du lar deg manipulerer gang på gang. Kvelden handler om vennskap og å bygge tillit.

Powered by Labrador CMS