Dagens Horoskop: Torsdag 18. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag tar du det med ro. Det ser ut til at du har fri, ellers drar du på jobb relativt sent i dag. Det blir en bra dag og en enda bedre kveld. I løpet av dagen får du en sommerhilsen fra noen. Du blir ekstra glad over å høre fra denne personen.

Tyren 20/4-20/5

Tordagen går så altfor fort og du synes ikke du rekker så mye som du burde. Det blir allikevel en morsom og kreativ dag der får masse skryt fra en av sjefene dine. Kvelden handler om å slappe av med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finns en uro og en opprørthet i tegnet ditt denne torsdagen. Du har fått nyheter som kan berøre deg, men du får ingen konkrete svar når du prøver å prate med en av sjefene dine. Du mistenker det verste ettersom ingen vil si noe konkret til deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen i dag handler om romantiske drømmer. Du er en person som er i stand til å begrave følelsene dine, men de finnes der lengst inne, nærmest hjertet ditt. I dag har du sluttet fred med en person som betyr nesten alt for deg og det gjør deg glad.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert over at en venn prater veldig mye om en person som du i skjul også er litt interessert i. Du har alltid vært kul på utsiden, men under fasaden skjuler det seg en lidenskapelig person som virkelig brenner for kjærligheten.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en annerledes og kreativ torsdag der du får bruk for både fantasien din og dine logiske sider når det kommer til å løse problemer. Du elsker å fikse på ting, om du bare har tid til det. I løpet av ettermiddagen får du løsningen på en gåte som gjør deg rådvill.

Vekten 23/9-22/10

Det blir vanskelig å si nei til en venn som vil at du skal være med på en feiring, spesielt om du ikke har andre planer. Du har generelt vanskelig for å takke nei til ting, og i hvert fall når det gjelder denne personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ulike måter å håndtere de problemene du står ovenfor i dag, det kan være både berikende og tøft, litt avhengig av din innstilling. I løpet av dagen får du tips fra en kollega som alltid vil vise at han/hun vet og kan alt.

Skytten 22/11-21/12

Du tar kontakt med en venn for å få klare svar, men det blir så enkelt som du hadde sett for deg. Det du trodde var en ganske så basic konflikt, viser seg å være betydelig mer innviklet enn du hadde sett for deg. Dette problemet kommer ikke til å forsvinne av seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen går fort, du har en masse ting du vil rekke og derfor gjelder det å komme seg opp tidlig. En vekkerklokke kan være et bra tips til en morgentrøtt Steinbukk. I løpet av dagen får du et kompliment som virkelig gjør deg glad. Kvelden byr på god mat og familiekos.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en tendens til å bli opprørt over små ting akkurat nå og det irriterer både deg selv og dine omgivelser. Prøv å ikke si alt du tenker og mener høyt, selv om du har en spydig kommentar på lur. Det hjelper hverken med ironi eller syrlige kommentarer akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

I dag føler du an stemningen på jobb innen du kommer med ditt gjennomtenkte forslag. Det blir en herlig og variert dag der du får mye gjort, om du bare lykkes med å fokusere på de riktige tingene.

Powered by Labrador CMS