Dagens Horoskop: Torsdag 18. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig dag, med tanke på jobb. Du har derimot en del del å gjøre hjemme, men det meste er ting du har valgt selv fordi du synes det er gøy. I løpet av ettermiddagen eller kvelden venter du nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra torsdag som fører med seg gode nyheter og masse skryt. Akkurat nå har du god flyt på det meste, og du føler deg sterkere enn på lenge. Dersom du har en lederrolle vokser også for hver beslutning du må ta.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant dag som fører med seg både utfordringer og variasjon. Det er lenge siden du følte på en slik entusiasme for jobb, som den du føler på nå. Du er full av kreativitet og idéer. I løpet av ettermiddagen møter du på en person fra en svunnen tid.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskeligheter for å gi slipp på det som har vært, selv om det er til det beste. Det er som om du hele tiden føler på en redsel for å miste taket på en svunnen barndom. Husk på at minnene er med deg, selv om du går en ny fremtid i møte.

Løven 23/7-22/8

Det blir en utfordrende, men morsom og interessant torsdag. Du innser at du testes på mange ulike måter, og dette får deg til å våkne til. Du trenger dette for å føle deg levende. Sollys hjelper også på humøret.

Jomfruen 23/8-22/9

Du går gjennom en hel del akkurat nå, og det er viktig at du er tålmodig med deg selv. Noen ganger krever du altfor mye, spesielt av deg selv. Senk kravene, og slapp av. Du får det bedre dersom du ikke føler at du må prestere hele tiden.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du lett irritert, noe som er utypisk for Vekten. Dine kolleger blir overrasket når du plutselig sier ifra uten noen tydelig, god grunn. Disse humørsvingningene handler om Mars posisjon i forhold til ditt stjernetegn.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir givende på flere måter. Du har funnet en balanse i hverdagen, og det gir deg mer selvtillit. Du har også begynt å slippe opp på ditt kontrollbehov. Du innser at andre kan prestere bra, selv om de gjør ting på en annen måte enn deg.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å våge enda mer. Det er lenge siden du utfordret deg selv på denne måten, og det så bra at du endelig gjør det. Du trenger å strekke deg etter noe for å vokse. I løpet av ettermiddagen hører du fra noen som gjør deg veldig glad.

Steinbukken 22/12-19/1

Du venter på en beskjed, og håper på at det er positivt. Du kommer til å bli overrasket fordi beskjeden er bedre enn du kunne drømme om. Du innser at du virkelig er på vei, og dette var noe du både trengte og fortjente.

Vannmannen 20/1-19/3

Du er flere steder på samme tid, og det gjør at du aldri kommer helt i mål med dine mange prosjekter. Akkurat nå sjonglerer du med litt mange baller i luften samtidig. Prøv å avslutte et par ting, før du begynner på noe nytt.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en fin dag å se frem mot. For deg handler denne dagen om private utfordringer og sosiale fristelser. Du vet at du ikke burde treffe visse personer av flere grunner, men i dag er det vanskelig å stå imot ettersom nysgjerrigheten på hva som kan skje om dere møtes, tar overhånd.

Powered by Labrador CMS