Dagens Horoskop: Torsdag 18. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en herlig torsdag der du tar vare på deg selv og nyter å være utendørs så mye du kan. Denne torsdagen får du høre nyheter som både er overraskende og som gjør deg glad. I løpet av dagen kommer du på noe du har glemt.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir stressende, men givende. Det er så mye du skal rekke å gjøre, men med litt god planlegging så rekker du alt. I løpet av torsdagen tar du tak i en mengde ulike prosjekter som har med husholdningen å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å prøve å se et problem fra flere synsvinkler, til tross for at du synes vennen din ikke er spesielt god på å argumentere. I løpet av dagen prøver du å kontakte en person du virkelig savner, men som du treffer altfor sjeldent.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke redd for å si nei, tvert imot synes du det er gøy å sette deg på bakbeina. I løpet av dagen får du nyheter som har med jobb å gjøre og det kan komme til å forandre dine arbeidsoppgaver fremover.

Løven 23/7-22/8

Du er sint på noen som har gått bak ryggen din. Det er en eller flere nære venner som på en eller annen måte har sviktet deg. I løpet av torsdagen prater du åpent om følelsene dine og du lykkes med å ordne opp i det hele og tilgi vennene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen idag blir annerledes, men på en bra måte. Det kan være ting som har med jobb å gjøre, du studerer kanskje eller bruker dagene på å forberede noe og gjøre hyggelige påsketing. I løpet av torsdagen kan du få informasjon om en bekjent eller nabo.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som ofte havner midt i dramaet og det er tilfellet idag. Du havner midt i mellom to personer som begge betyr mye for deg, men som har vanskelig for å holde sammen seg imellom. Kvelden byr på en del spørsmål.

Skorpionen 23/10-21-11

Du dras mellom ulike interesser akkurat nå. Det finnes mye du vil gjøre, men ikke så mye tid til å gjennomføre alle prosjektene. I løpet av torsdagen får du mulighet til å forandre noe som har med et familiemedlem å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen byr på eventyr og bra shopping. Du oppdager nye steder og nyter livet. Den eneste skyen på himmelen er en venn som er dårlig på å høre fra seg. Han/hun har fullt opp med seg selv akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er utmattet både fysisk og psykisk denne torsdagen, men du har det ellers bra. Det har vært en intensiv men morsom uke selv om det har blitt litt mange sene kvelder og litt for lite søvn. Idag blusser det også opp sterke følelser som du prøver å skjule.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen idag handler om å slappe av og ta det med ro. Det har vært mye på jobb i det siste, så har du mulighet tar du det med ro idag. I løpet av dagen tar du deg av et ganske så omfattende utendørsprosjekt.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig splittet når det kommer til følelsene dine akkurat nå. Du har innsett at du må velge, noe du virkelig ikke vil. Du kan ikke få i pose og sekk og det skjønner du når du nå blir stilt til veggs.

Powered by Labrador CMS