Dagens Horoskop: Torsdag 17. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har mange spørsmål denne torsdagen og det kan irritere en stresset sjef. Han/hun mener du bør være litt mer selvstendig, men du er er urolig for at du skal gjøre feil, det er derfor du oppfører deg som du gjør. Et tips er å ha en åpen kommunikasjon med sjefen din.

Tyren 20/4-20/5

Dagen kan oppleves som både intensiv og rolig, litt avhengig av forutsetningene dine. Har du fri, kan du disponere tiden din selv, slik at dagen din blir harmonisk. Jobber du i gruppe, blir du irritert over små bagateller.

Tvillingene 21/5-20/6

Du må gjerne være litt forsiktig i dag. Horoskopet ditt advarer mot små ulykker på grunn av slurving eller uaktsomhet. Tvillingene er ganske flinke på å ta risikoer og har ofte marginene på sin side, men ikke i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du bekrefter en løgn, men får nesten umiddelbar dårlig samvittighet ettersom du føler deg skuffet over en venn. Krepsen er veldig lojal av seg og har vanskelig for å lyve, selv om det er for en god sak. I løpet av ettermiddagen passer du på å gjøre noe du synes er gøy.

Løven 23/7-22/8

Du tar deg selv i å stadig tenke på en person du har sporadisk kontakt med, men som ikke står deg så nær akkurat nå. Minner og morsomme hendelser dere har opplevd sammen, blir plutselig veldig levende. Du vurderer å foreslå om dere skal møtes snart.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en tendens til å bli irritert over små bagateller i dag. Det handler mer om ditt eget humør enn om at du er stressa. Månen i kombinasjon med Pluto skaper spenninger hos deg, og det er en risiko for at det går utover feil personer.

Vekten 23/9-22/10

Du har vært veldig hemmelighetsfull med dine følelser den siste tiden, men i dag bobler det over og du klarer ikke holde deg fra å si hva du føler og tenker. Ærligheten din kan skape forvirring hos visse venner. De er vant med at du er litt mer diplomatisk i din måte å uttrykke deg på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir fratatt en utfordrende oppgave i dag og det føles litt som om du blir straffet, selv om sjefen din prøver å fortelle deg at det ikke er tilfellet. Du vet at du ikke har levd opp til denne personens forventninger, og du tror det er derfor du har mistet din fortrolighet.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av torsdagen prøver du å forsvare en kollega som blir utsatt for mobbing. Ingen sier noe direkte slemt til denne personen, men ingen anstrenger seg heller for å inkludere den personen i felleskap. Om du lykkes avhenger først og fremst av hvorfor du gjør dette.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er nervøs for helgen eller for noe som skjer i neste uke. Det blir en positiv følelse, men også litt tøft. Du føler at du begir deg ut på ukjent vann og det gjør deg litt nervøs. Du vil så gjerne lykkes og du legger ned mye energi på å tenke ut en strategi som skal fungere.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du opprørt over ting som ligger utenfor din rekkevidde. Aksepter at visse ting faktisk ikke går å påvirke. Bruk heller energi på noe du kan gjøre noe med. En positiv nyhet fra et et familiemedlem lyser opp dagen din.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det bra i dag og det er første gang på lenge at du er så tilfreds med deg selv og med din nåværende situasjon. Du har bestemt deg for å stole på følelsene dine og følge de, selv om de går i mot normene for hva som er akseptert.

Powered by Labrador CMS