Dagens Horoskop: Torsdag 17. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om reise eller en kortere utflukt. Det blir en interessant og givende dag som resulterer i nye venner og nye utfordringer. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å teste dine mentale grenser.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir intensiv, men også full av energi. Du har masse du vil gjøre, og sørger for å holde et høyt tempo gjennom hele dagen. I løpet av ettermiddagen får du høre noe som gjør deg ekstra glad. Dette er nyheter du ikke hadde forventet. Du blir både smigret og overrasket.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra torsdag, spesielt om du fokuserer på en oppgave om gangen. Ditt svake punkt er at du gjerne starter på flere ting samtidig, og da blir det lett kaos. I løpet av ettermiddagen får du høre sladder om en kollega.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ingen negativitet i ditt horoskop nå, og du omfavner alle nye utfordringer med en positiv innstilling. Du har bestemt deg for at dette skal bli din sommer, og du har ingen planer om å vente på at den skal starte, og kicker den i gang allerede i dag.

Løven 23/7-22/8

Du har en del problemer du burde lufte med en klok person som ikke bare ser din side, men som ikke er redd for å kritisere deg når du er i ferd med å begå en feil. Dersom du tenker etter, så vet du nok akkurat hvem du burde prate med.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i ferd med å gli fra flere av dine eldste venner, og det bekymrer deg. Har du tenkt over at tiden er moden for å slipe taket? Visse mennesker finnes i livet ditt utelukkende fordi de alltid har vært der, ikke fordi dere tilfører hverandre noe særlig.

Vekten 23/9-22/10

Det blir bedre om du våger å ta sjangser. Dersom du er redd for at det skal bli feil, så er det sannsynlig for at det blir det også. Vær modig og tro på deg selv. Du må være din egen fanklubb noen ganger.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om store fremskritt og små tilbakefall. Ha fokus på det som er positivt og ikke tenk så mye over det som er negativt. Noen ganger må man akseptere at noen ting ikke blir helt perfekt når det aller meste går langt over forventning.

Skytten 22/11-21/12

Du surmuler fordi vennen din har noe du vil ha. Det kan være noe du har villet kjøpe, et oppdrag eller arbeid som du ville ha, eller kanskje en leilighet du har siktet deg inn på. Det ironiske er at vennen din ikke en gang vet at han/hun har tråkket deg på tærne, ettersom du ikke har fortalt at du er ute etter samme ting.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en interessant dag med en interessant utvikling. Plutselig ligger alle veier åpne for deg, og det er fordi en annen person har trukket seg fra noe dere har kjempet om. Du innser at du nå må prestere, og det gjør deg både glad og nervøs.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er få som våger å være helt ærlige med deg. De fleste vil at du skal like dem, og da unngår de å fortelle visse ting i frykt for at du skal bli sint eller irritert. I din familie er det en person som ikke har slike skrupler, denne personen vet at du elsker hen uansett hva hen sier.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar et moralsk valg i dag, og du er glad for at du lytter til samvittigheten og ikke bare fristelsen om en bra gevinst. Fisken er vanligvis empatisk, men den siste tiden har du vært mer egoistisk enn til vanlig.

Powered by Labrador CMS