Dagens Horoskop: Torsdag 16. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er ikke så lett å sette opp konkrete mål og jobbe etter de uten å miste fokus, men idag lykkes du med det over all forventning, så du belønner deg med noe ekstra. Kvelden byr på noe skikkelig morsomt og inspirerende.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt treg til å begynne med denne torsdagen, men når du vel har kommet igang så går den fort. Det finnes så mye du vil rekke å gjøre, men du vet ikke helt hvordan du skal få satt sammen alle puslebitene. I løpet av kvelden uroer du deg for en slektning eller venn som er ute på eventyr.

Tvillingene 21/5-20/6

Idag er du litt forsiktig med hvordan du uttrykker deg. Du er urolig for at din kritikk skal tolkes på feil måte og det finnes en risiko for det, så vei dine ord med omhu. Kvelden blir morsom og sen. Du ser ut til å være invitert på en middag av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Iblant er det bra å våge og det merker du idag. Gjennom å svelge din stolthet og spille ut vennskapskortet, kommer du mye nærmere en person som du har vært på vei til å gli ifra. Vil du ha denne personen i livet ditt, må du kunne være sårbar.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør idag og flørter skikkelig med en kollega som skinner som en sol når du gir han/henne komplimenter. Selv om du ikke er alvorlig interessert i denne personen, liker du hans/hennes oppmerksomhet og varme. På kvelden overveier du å bli med noen venner som skal ut.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som aldri tviler når det kommer til kjærligheten. Jomfruen pleier å ha vanskelig for å forelske seg, men når den først blir forelsket, så blir den forelsket på ordentlig, og det er du i ferd med å bli. Prøv og ikke uroe deg for mye over fremtiden, og nyt heller det som skjer her og nå.

Vekten 23/9-22/10

Du har egentlig aldri behov for å vise hvor kompetent du er, men med hånden på hjertet så synes du det er litt gøy og briljere for dine kolleger. Nå når dere holder på med noe som er innenfor ditt fagområde, viser du gjerne frem dine talenter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ta og gi. Du har en tendens til å havne i situasjoner der det bare er du som gir og andre som tar, men nå har du fått nok av denne typen oppførsel. Du vil at en relasjon skal være riktig for begge parter.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant torsdag der du både rekker å krangle med din partner, bli oppmuntret av en venn til å flørte og få til en skikkelig festaften. Dagen idag handler om å være egoistisk og å ha det gøy med venner uten at dine respektive tar det ille opp.

Steinbukken 22/12-19/1

Du satser på at dette blir en skikkelig bra torsdag og det blir det også. Du opplever en hel del denne dagen og du knytter deg også opp mot nygamle kontakter. I løpet av dagen får du høre sladder som du suger til deg med en viss fortjeneste.

Vannmannen 20/1-18/2

Du våger å ta for deg, selv om alle andre er mer forsiktige. Du ser ingen anledning til å ikke vise dine lederegenskaper nå når du har sjefenes oppmerksomhet. Du vet at du er en bra leder og du vet hvordan du skal få andre til å lytte til deg.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant og utviklende torsdag på jobb, men en kjedelig og litt tøff kveld. Har du et forhold så er du og partneren din uenige om noe. Du trodde at han/hun kom til å krype til korset, men det har ikke han/hun gjort i dette tilfellet.

Powered by Labrador CMS