Dagens Horoskop: Torsdag 16. Juli

Slik blir din torsdag

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag lurer du på hvordan du skal klare å spleise to personer du tror vil passe bra sammen, uten at de skjønner det. Bruk fantasien din og prøv å unngå dramatikk.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen vil du få mye gjort, men det blir ikke så enkelt som du hadde håpet på. Det dukker opp en del uforutsette ting som forsinker planene dine. Kvelden blir morsom og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Du skylder på en tredje person for å slippe unna noe du virkelig ikke vil gjøre i dag, men sannheten har en vane for å krype fram. Du må helt enkelt fortelle vennen din hvorfor du vil slippe unna dette.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du en del ting du vil rekke å få ferdig, samtidig som du vil ha rom for litt spontane innfall. Har du fri så er du forsiktig med å takke ja til noe, fordi du er redd for at du da skal gå glipp av noe morsommere.

Løven 23/7-22/8

Denne torsdagen har du en unik mulighet for å få treffe en person du virkelig vil møte, men du som du aldri ser. Skjebnen spiller deg et puss og du kan regne med et spontant møte. Deretter er resten opp til deg! Overøs denne personen med komplimenter og sjarmer han/hun i senk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir litt irritert på en person som hele tiden kommer med unnskyldninger når han/hun har lovet å gjøre noe. Du vil ikke være en reserveplan for denne personen når han/hun ikke har noe morsommere å ta for seg, men det er litt slik du føler deg nå.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen har du mulighet for å gjøre noen bra kupp, spesielt når det kommer til ting på salg. Det gjelder å ikke gi opp, og å lete nøye. Den perlen du har søkt etter, gjemmer seg blant alt rotet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å stå fast ved dine planer, uansett vær. Det er viktig at du ikke trekker deg bare fordi det er litt regn i lufta eller fordi noen har blitt syke. Det er viktige av flere grunner å fullføre dagens planer.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være ganske så sløv av deg, når du ikke har ting som må gjøres. Familien eller partneren din kan bli irritert på din evne til å gjøre ingenting. Du vil helst tilbringe dagen hjemme.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen byr på eventyr, utfordringer og hete følelser. Dagen begynner litt forsiktig med noen nøye planlagte aktiviteter, men et møte gjør at noe forandrer seg. Du blir dratt med på et par hendelser som er for utrolig til å være sant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt forsiktig med planene dine akkurat nå. Det føles som at det er for mye som henger i luften til at du skal våge å sjanse. I dag er en bra dag for å skaffe seg ytterligere bakgrunnsinformasjon når det gjelder en investering du planlegger å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du er irritert i dag, men det går over når du møter på nok en person som kan få deg til å miste fatningen. Det er noe med denne personen som både utfordrer, irriterer og fascinerer deg. Denne gangen tenker du ikke la han/henne komme unna.

Powered by Labrador CMS