Dagens Horoskop: Torsdag 16. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske rolig torsdag jobbmessig. Selv om du har ting du skal gjøre, har du det meste under kontroll. Dagen handler om å planlegge fremtiden og om å ta en ting om gangen, noe Væren pleier ha litt vanskeligheter for.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rotete torsdag hvor du føler har lite kontroll. I og for seg er det bra for deg å øve på å følge strømmen litt mer. Du pleier ville ha struktur, men i disse tider er det vanskelig å vite hva som skjer fra dag til dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir skuffet over en kollega som ikke lytter til dine råd. Du har lenge anbefalt denne personen å være forsiktig, men han/hun har en tendens til å leve som om det ikke fantes en morgendag. I dag gjør han/hun noe veldig dumdristig som uroer deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være modig. Du er dårlig på å snakke om følelsene dine og ofte stenger du de inne til det bobler over og du ikke klarer å beherske deg. Nå har du innsett at det kan være bra å lette litt på lokket iblant, slik at du ikke skaper en vulkan av følelser inni deg.

Løven 23/7-22/8

Du kan være litt fandenivoldsk noen ganger, og det er du i dag. Du klarer ikke la være å tulle med en venn som åpenbart har problemer når det kommer til å uttrykke seg. Han/hun vil gjerne være like utadgående og sjarmerende som du er, men det ligger ikke hans/hennes natur.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om et valg som må taes. Det ser ut til å dreie seg om penger. Det ene valget innebærer mindre penger, men mer trygghet, mens det andre valget er mer en sjanse å ta. Når det gjelder det andre valget, setter du full tillit til din egen kompetense og drivkraft.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen blir en forvirrende, men samtidig lærerik dag, der du får teste ut og utnytte din intelligens på en ny måte. Her gjelder det å være både tøff og besluttsom, noe som kan være litt vel problematisk for en ubesluttsom Vekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det vakre været lokket frem et herlig humør i deg. Har du mulighet, så tilbringer du mye av dagen utendørs akkurat nå. Du henter inspirasjon fra både naturen og dine nærmiljøer. For deg er det en tøff, men samtidig utfordrende og interessant tid vi står ovenfor.

Skytten 22/11-21/12

Du har en idé du virkelig vil gjennomføre. Du tar i bruk alle mulige hjelpemidler, koste hva det koste vil. For deg er ikke veien til målet det viktigste, det er selve målet du fokuserer på.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag fokuserer du på å bli ferdige med visse oppgaver. Du prater mye med venner og kolleger om tankene dine og sammen skaper dere et overveldende resultat. På kvelden er fokuset på dine primære mål.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv og rotete torsdag, men du får allikevel en del gjort. Du føler at det er morsomt å få være mer kreativ og skape nye løsninger på gamle problemer. Kvelden handler om vennskap og om å prøve å finne tilbake til det vante igjen.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir sint og frustrert på vennene dine for at han/hun er så egoistisk. Du hadde håpet på at han/hun skulle forandre seg, men nå ser denne personen ut til å være tilbake til gamle vaner igjen. Dette gjør deg vondt ettersom du i bunn og grunn liker denne personen veldig godt.

Powered by Labrador CMS