Dagens Horoskop: Torsdag 15. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir skuffet når planene dine ikke blir som du hadde håpet på i dag. Selv om det egentlig bare er en liten greie, føles det mer avgjørende fordi det virkelig var noe du hadde håpet på og regnet med at skulle skje.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å finne fokus igjen. Det kan bli litt av en maktkamp denne dagen, der du sliter med å drive igjennom dine meninger og det kan være tøft. Ved å bruke sunn fornuft og velge dine kamper med omhu, kan du unngå en større konfrontasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen bygger på at du lytter til en kollega med større erfaring enn hva du har. Du er mer kreativ og driftig enn din kollega, men akkurat i dette tilfellet er det mer avgjørende å få ting riktig, enn å tenke utenfor de vante rammene.

Krepsen 21/6-22/7

Du er forsiktig når du spør en venn om noe som ligger hjertet ditt nært. Du vil ikke fremstå som for ivrig, men om sannheten skal frem, så er hans/hennes svar veldig viktig for deg. Kanskje skulle du prøvd å være litt mer åpen når det gjelder følelsene dine.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være oppmerksom på nyanser, noe som ikke er Løvens sterkeste side. Du har virkelig behov for å hente fram din intuisjon om du skal lykkes denne torsdagen. I løpet av ettermiddagen passer du på å teste litt nye aktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske koselig, men allikevel intensiv torsdag der mye handler om høyt tempo og om å ikke gi opp selv om det føles litt modig. Du får hjelp fra en kollega og sammen kan dere klare alt. Kvelden kan bli romantisk for en litt forelsket Jomfru.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen blir lærerik og kreativ. Du får utviklet dine kunstnerlige sider og integrerer den i din vanlige jobb. I dag får du høre sladder om en kollega og du blir ganske sjokkert. Husk at sannheten ofte ikke samsvarer med de ryktene man får høre.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne torsdagen tar du et bra initiativ. Det handler om å utvikle og forbedre rutiner. Du er egentlig ikke den som setter pris på en altfor innarbeidet jobbrutine, men du kan se verdien av å ha visse rammer å forholde seg til.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen prøver du å unngå bråk med en venn. Det har vært litt for mye krangling den siste tiden og nå har du behov for litt distanse både fra denne personen og situasjonen som helhet. Kanskje burde du treffe en venn du ikke ser så ofte. Han/hun er god på å lytte.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir krevende, men allikevel morsom. Du er i gang igjen etter et tids opphold og du innser at du virkelig har savnet denne aktiviteten. Selv om du ikke kan kjøre på i ditt vante tempo, lykkes du allikevel med å holde flagget høyt oppe.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag krangler du med en person som ikke kan forstå vitsen med å være så forsiktig. Han/hun utsetter ikke bare seg selv, men også sine omgivelser for unødvendig risiko ved å være så tankeløs. Du prøver å få han/hun til fornuft flere ganger.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du mulighet til å bryte fra dine gamle vaner og gjøre noe helt nytt og uventet. Til å begynne med kan du synes at det er tøft å bryte dette mønsteret, men innen dagen er omme, er du veldig fornøyd med deg selv og dine prestasjoner.

Powered by Labrador CMS