Dagens Horoskop: Torsdag 15. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag tyr du til et hemmelig våpen for å få det som du vil. Du bryr deg ikke om fremgangsmåten, så lenge resultatet blir bra. Kvelden blir morsom og utfordrende.

Tyren 20/4-20/5

Du er i et strålende humør denne torsdagen. Du er uthvilt og føler deg full av energi. Kvelden handler om vennskap og om å oppdatere en venn på alt han/hun har gått glipp av i løpet av sommeren. Du får også høre en overraskende nyhet idag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er målbevisst og ambisiøs og det vet sjefen din, men han/hun synes du kan bli litt vel påståelig iblant og da velger han/hun å holde deg tilbake snarere enn å gi deg den friheten du fortjener. Du burde kanskje lufte denne problematikken med sjefen din.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være forelsket. Hver gang du tror at du er over denne følelsen, blir du bevisst på at det ikke er tilfellet. Du faller for samme person om og om igjen. Det kan være noe denne personen sier, måten han/hun beveger seg på eller latteren som målbinder deg.

Løven 23/7-22/8

Du er ganske fornøyd med den informasjonen du har fått om en arbeidsoppgave, men du føler deg fremdeles litt usikker på hvor eller hvordan du skal begynne. Prat med en kollega som er bedre enn deg på dette området. På kvelden hjelper du en eldre slektning.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har ganske høy selvtillit idag og det kler deg. Selvtilliten din kommer fra Solen og gir deg masse bra ideer og ekstra energi til å utføre de med. I løpet av dagen får du et fint kompliment som gjør deg rørt.

Vekten 23/9-22/10

Du flyter med strømmen idag. Det finnes ingen grunn til å stikke seg ut eller sette seg på bakbeina. Du er en person som trives best i en velfungerende gruppe. Om noen andre vil ta roret, så overlater du gjerne den oppgaven til denne personen, du liker ikke å være den som tar en beslutning.

Skorpionen 23/10-21-11

En dag om gangen er det mottoet som holder deg oppe akkurat nå. Om du tenker for langt frem i tid, blir du bare utslitt, så derfor setter du små mål hvor du prøver å ta en ting om gangen. I løpet av dagen får du et veldig bra råd fra en kollega.

Skytten 22/11-21/12

Humøret ditt går veldig opp og ned nå og det irriterer både deg og din partner. Det ene sekundet er du glad og snill mens du i neste sekund freser som en sinna katt. Humørsvingningene dine har med Pluto og en stor forandring i livet ditt å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag begynner du å legge opp en plan for høsten. Nå når den siste puslebiten faller på plass, kan du begynne å planlegge fremtiden, jobb og reiser. En venn hører fra seg og vil ha råd fra deg om hvordan du skal kle deg første dagen på ny jobb.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at du må gi en kjedelig beskjed til en kollega idag, men du prøver å drøye det så lenge som mulig. Dessverre hjelper det verken deg eller din kollega at du utsetter denne beskjeden. Det er bedre å ta tyren ved hornene enn å utsette problemet.

Fiskene 19/2-20/3

Du funderer mye på hva du skal gjøre nå. Du står på sett og vis ovenfor et veiskille og det kommer ikke til å bli et enkelt valg. Du vet at det ikke finnes et selvsikkert valg i dette tilfellet, du bør heller lytte til magefølelsen og på hva hjertet sier til deg.

Powered by Labrador CMS