Dagens Horoskop: Torsdag 14. November

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det bare å gi jernet. Du har så mye å gi, men i blant orker du ikke ta steget helt ut. Som oftest er det selvtilliten som setter kjepper i hjulene for deg. Utad er du sterk, men innad er du ofte usikker på hva du vil.

Tyren 20/4-20/5

Du blir irritert i dag, og når du er irritert så holder mennesker seg borte. Det handler om at det forventes at du tar styringen, selv om du egentlig ikke har noe med det å gjøre. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig fokusert i dag, og det er en bra ting. Du gir et seriøst inntrykk, noe som gir deg mer autoritet når du skal drive igjennom forslagene dine. I løpet av dagen vil du legge merke til at visse kolleger er litt irritert på hverandre.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som liker å ha orden når det kommer til visse ting, mens det kan allikevel være ganske så kaotisk rundt deg. I dag får en kollega nok og forteller deg hvor skapet står. Selv mener du at kollegaen din er altfor pertentlig.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om små og store beslutninger. Du trenger å kjenne på hvordan det er å ta egne beslutninger uten hjelp fra andre, selv om du egentlig synes det er ganske så deilig å få hjelp med ting. I løpet av ettermiddagen skjer det noe som får deg til å tenke i nye retninger.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen blir intensiv, men på en bra måte. Du rekker å gjøre mer enn du hadde sett for deg og det får deg til å føle deg veldig effektiv. Ettermiddagen handler om å ta stilling til et problem som har med et familiemedlem å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Om du bare hadde vært litt mer sta, så hadde ting blitt så mye enklere. Akkurat nå gir du opp altfor fort og det innebærer også at du må begynne på nytt igjen. Du kan om du vil, våg å tro på deg selv og fremfor alt gi ikke opp.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ulike måter å se ting på, men du mener din måte er den beste. Skorpioner er ofte personer som går mot strømmen og bryter konvensjoner. Utad kan du virke medgjørlig og være en bra lagkamerat, men både du og kollegene dine vet at du liker å gjøre ting på din måte. Det beviser du i dag.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annorledes og ganske så fartsfylt. Du får flere forslag som kunne virke litt provokative om du ikke visste bedre, men du vet at den personen det gjelder liker å få din oppmerksomhet. Du har lagt merke til at denne personen er veldig svak for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen passer du på å gjøre litt finpuss her og der for å forbedre resultatet ditt. Det går bedre enn forventet, kanskje først og fremst for at du er en person som er veldig målbevisst og driftig. Om kvelden får du en positiv beskjed.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en person som stadig setter nye mål og forandrer din måte å jobbe på. Du er fleksibel, åpen og veldig målbevisst. Visse personer kan oppleve din måte å jobbe på som småkaotisk, men du vet at det finnes orden i alt kaoset. I dag beviser du nok en gang hvorfor du er den som bestemmer.

Fiskene 19/2-20/3

Du synes det er morsomt å tulle med en kollega som har vanskelig for forandringer. I bunn og grunn liker du denne personen, men han/hun har en måte å forholde seg til verden på som gjør det vanskelig å ikke tulle med han/henne.

Powered by Labrador CMS