Dagens Horoskop: Torsdag 14. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir morsom men krevende. Du må virkelig vise at du kan briljere både i ord og med tekst. Du har alltid visst hvordan du skal uttrykke deg foran et publikum, men idag får du også mulighet for å vise at du kan uttrykke deg like bra gjennom tekst og tale.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir stressende men allikevel koselig. Du jobber på i et høyt tempo allerede fra morgenen av. Takket være at du er uthvilt, så føler du at du har kontroll. Et problem i hjemmet, opptar en del av tankene dine denne dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du eksperimenterer med ulike tankesett idag. Du vil at medarbeiderne dine skal tenke litt utenfor boksen. De er for bra til å gjøre som de alltid har gjort, og du vil finne nye og smartere løsninger på ulike problemer.

Krepsen 21/6-22/7

Du utfordrer en venn idag. Nå synes du dere har nådd det punktet i vennskapet hvor du kan kreve litt ekstra. Vennen din lever opp til forventningene og finnes der for deg når du trenge det. Kvelden handler om fortrolighet.

Løven 23/7-22/8

Du er litt sjalu på et vennskap som to av dine venner har. Du vet ikke hvorfor de har kommet hverandre så nære, men du vet at du ikke helt setter pris på det. Idag har du mulighet for å vise en person du bryr deg veldig mye om litt ekstra oppmerksomhet. Han/hun setter pris på din omtenksomhet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig påståelig idag. Du vil vise hva du kan og i din iver med å imponere tar du i litt for mye. Dessverre merker Jomfruen sjeldent at hun går over grenser innen det er for sent. Du synes sjefen din overreagerer og at han/hun heller burde oppmuntre deg enn å kritisere deg.

Vekten 23/9-22/10

Dagen idag handler om å være sitt sanne jeg. Det er viktig at du ikke tviler, selv om det er tøft å konfrontere sannheten. Når vennen din er svak, er det viktig at du er sterk og at du våger å tro for dere begge.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en grunn til at du reagerer så sterkt som du gjør idag. Den bakomliggende historien går langt tilbake i tid og gjør det umulig for deg å forbli nøytral selv om du ønsker at du skulle kunne det. Kvelden blir delvis intensiv.

Skytten 22/11-21/12

Du er grinete på alt og alle denne torsdagen. Du føler deg feilbehandlet og du synes at ingen tar din side. Egentlig handler alt om en misforståelse som har eskalert og det vet du om, men du kan ikke bestemme hvordan du har det.

Steinbukken 22/12-19/1

Du stiller en venn mot veggen idag og du er overbevist om at det er en spesiell grunn til at han/hun reagerer på denne måten. Du har rett i at det er en grunn til at denne personen oppfører seg så rart, men det er ikke i det hele tatt som du trodde. Idag kommer deler av sannheten frem.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir overrasket når en impulsiv handling leder til noe mer enn du hadde forventet deg. Du trodde aldri du skulle få sjansen til å få denne jobben eller komme inn på denne utdannelsen, men nå viser det seg at du er en ganske het kandidat og det gjør deg smigret.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir stilt mot veggen idag. En venns ærlighet tar deg på senga. Du er ikke vant til å spille med åpne kort, men nå krever denne personen en forklaring på oppførselen din. Du innser at du faktisk har oppført deg ganske barnslig.

Powered by Labrador CMS