Dagens Horoskop: Torsdag 14. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag sjanser du på hvordan du skal gjøre ting du ikke helt har kontroll på. Det blir en bra og inspirerende dag der du lykkes med det du gjør. På kvelden hører du av deg til en person du har savnet.

Tyren 20/4-20/5

Du prøver å være så effektiv som mulig i dag og dagen går ganske så fort. Det blir en morsom dag, som også byr på en del utfordringer. Kvelden handler om å prøve å orke de ekstra prosjektene du har.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen passer du på å gjøre ting du ikke rekker vanligvis. Fokuset denne dagen ligger på deg selv og ditt eget velbefinnende. Det blir en herlig og ganske lat dag der du skjemmer bort deg selv skikkelig.

Krepsen 21/6-22/7

Du har kommet nær en venn igjen og for hver dag som går, føler du at følelsene dine vokser og forandrer seg. Du trodde du skulle kunne holde de i sjakk denne gang, men Krepsen er en følsom person som ikke kan holde ting inni seg særlig lenge.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du spiller et risikofylt spill, men du er glad i å ta sjanser. Spørsmålet er om det er verdt å spille med følelsene dine som innsats. Akkurat nå flørter du en hel del med en venn og du synes det er spennende og ganske uskyldig, men det du ikke merker er at du er på god vei til å virkelig falle for denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske stille i dag. Det finnes en del ting som bekymrer deg og du har behov for å få tid til tenke igjennom hvilke alternativ du har. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter som kan hjelpe deg med å ta en beslutning.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å jobbe, selv om det kanskje ikke er så mye å gjøre. Sjefen din forstår ikke helt hva du pusler med og lurer på hvordan du legger opp dagen din. Du burde kanskje være litt mer tydelig på hva du gjør og hvordan du tenker.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag tenker du mye på et helt nytt prosjekt som du er i ferd med å kaste deg inn i. Det er lenge siden du følte deg så entusiastisk over noe. I løpet av dagen får du gode nyheter som har med økonomien din å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du lar det gode humøret ditt gå ut over vennen din akkurat nå og det kan forårsake unødvendige slitasjer på forholdet. Det beste hadde vært om du tenkte igjennom hvorfor du er så sint og hvem du egentlig er sint på. Vennen din har ikke noe med denne saken å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir passe tøff. Du bruker kroppen din igjen og det føles godt etter en lang pause. Du har behov for mosjon for å kunne tenke klart og holde motet oppe. Kvelden handler om en kjær hobby som du endelig kan gjenoppta. I dag får du også en veldig koselig sms.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tenker klart og kommer med direkte beskjeder denne onsdagen. Etter å ha fått litt distanse fra jobb, føler du deg mer uthvilt og klar for å ta deg av utfordringer enn på lenge. Kvelden handler om familien, men også om en ny hobby du har fått.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt irritabel for øyeblikket og det kan være fordi du ikke er helt lykkelig. Du synes livet tikker og går uten at det egentlig skjer noe. Du savner romantikk og lidenskap i livet ditt, spesielt på denne årstiden. Kanskje burde du tenke over din private situasjon.

Powered by Labrador CMS