Dagens Horoskop: Torsdag 13. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en fin torsdag der du endelig får gjøre noe som har vært umulig i lang tid. Selv om det fortsatt er visse restriksjoner så kjenner du at livet vender mer og mer tilbake til normalen.

Tyren 20/4-20/5

I dag sørger du for å sove ut så mye du kan. Det har vært en intensiv uke, og du har virkelig behov for å sove ut. Etter en herlig periode med både hyggelige møter og overraskelser er du ganske utslitt rent mentalt. I dag vil du bare omgås familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som gjerne påpeker det åpenbare, og i dag lykkes du med å pirke bort i noe med en av dine unødvendige kommentarer. Noen ganger er det lurt å ikke si noe, selv om det er fristende å påpeke det åpenbare. Kvelden blir interessant.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som gjerne vil omgås folk, og det er noe du ikke har hatt muligheten til på samme måte som før, på veldig lenge. Selv om Krepsen gjerne tøyer litt på grensene i dette tilfellet så må du likevel unngå visse ting. I dag skjer det noe som gir deg håp.

Løven 23/7-22/8

Du må være forsiktig med dine kommentarer. Noen ganger kan du være så direkte at du tråkker andre på tærne når du åpner munnen. Det å være fintfølende har aldri vært i din natur, men i dag hadde det passet seg å øve litt på det.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig snill mot en fremmed i dag, og din generøsitet vil belønne seg ved en senere anledning. Uansett om du tror på karma eller ikke, så er det fint at gode gjerninger har en tendens til å lønne seg, og at egoistisk oppførsel ofte biter en i halen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være ydmyk og akseptere skjebnen. Du synes noen ganger at det er vanskelig å ikke kjempe imot, selv om du vet at det ikke hjelper. I dag må du øve deg på å si ja, selv om du egentlig vil skrike og sette piggene ut. Det handler om å reagere fornuftig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en morsom og annerledes torsdag som stort sett handler om å være utendørs. I løpet av dagen sørger du for å teste dine grenser på ulike måter. Du liker både fysiske og psykiske utfordringer. Her gjelder det å ta sjansen og ikke tenke for mye.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annerledes og givende. Du møter interessante personer som beriker deg med sine erfaringer, og sin måte å se verden. Du innser hvor mye du har å lære og hvor gøy det er med inspirasjon fra andre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag står du ovenfor to valg. Enten så jobber du i dag, eller så drar du på en liten utflukt. Det er fordeler med begge alternativ, men dersom du vil ligge godt an til neste uke kan det være lurt å satse på førstnevnte. Kvelden handler om en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en morsom og inspirerende dag der du treffer familie og slekt. En liten utflukt kan by på en lunsj med en eldre person du ikke har sett på lenge. Det blir på mange måter en fin dag, og en enda bedre kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du lytter ikke til rådene du får, og det vil komme tilbake til deg. Det ville vært bra dersom du slapp ekstra arbeid, og det letteste er om du lytter til andre med mer erfaring innen det du kjemper med akkurat nå. Kvelden handler om romantikk.

Powered by Labrador CMS