horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 13. juli 

Slik blir din torsdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag går månen inn i Tvillingenes tegn og det øker din evne til å være sosial. I dag omgås du gjerne med venner og du har ingenting imot aktiviteter i større grupper. Om du jobber, så søker du deg til oppgaver der dere er to eller flere. I dag har du ikke lyst til å være alene.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en intressant dag som handler om løfter og om evnen til å innfri de. Om du jobber så er det en sjef du prøver å minne på noe, ellers kan det være en slektning eller nær venn som har glemt et løfte han/hun har gitt til deg. Kvelden blir givende, men litt sen. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne torsdagen vil du teste grenser og det gjør du ved å utfordre andre og å teste deres kunnskaper. Du pleier ikke være et så sterkt konkurransemenneske, men i dag vil du virkelig vinne uansett være en seriøs konkurranse eller bare lek med venner. I dag får du høre en hel del interessant sladder.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å finne tid til å treffe venner. Uansett hva du har planlagt denne dagen, har du et sterkt behov for å sosialisere deg. Dette er også en dag der du treffer mange nye og interessante mennesker og du er åpen for å møte andre kulturer. 

Løven 23/7-22/8

I dag har du vanskelig for å fokusere på de riktige tingene. Tankene dine vandrer mye fram og tilbake. Du prøver å takle et privat dilemma, men uansett hvordan du enn vrir og vender på problemet, så ser du ikke ut til å finne de svarene du er ute etter. Iblant er det bare å akseptere at det ikke finnes noen bra løsning på et problem. 

Jomfruen 23/8-22/9

Denne torsdagen lar du din logiske og praktiske side få ta overhånd. Det blir en dag der du tenker veldig tradisjonelt, både når det kommer til å planlegge aktiviteter og å tenke fremover. Du imponerer stort en venn, kollega eller sjef med din strukturerte væremåte.

Vekten 23/9-22/10

Du vil virkelig få kontroll over alle prosjekter du har påbegynt og i dag tvinger du deg selv til å i hvert fall avslutte noen av disse. Du synes det er kjempe kjedelig når den kreative fasen er over og de siste praktiske bitene skal på plass. I løpet av kvelden får du et uventet forslag fra en venn. 

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler mest om å ta ett skritt av gangen. Du har ting du ønsker å gjøre, men har egentlig ikke nok energi til å gjennomføre dem. Kanskje du burde lytte til kroppen og unne deg litt mer hvile. Det er sommer og et generelt lavere tempo, så du bør også kunne roe ned litt. 

Skytten 22/11-21/12

I dag er du ganske sliten og synes det er vanskelig å finne noe som helst entusiasme i det du holder på med, spesielt hvis du fortsatt jobber. Du kan rett og slett ikke motivere deg selv til å gjøre det lille ekstra. Denne dagen er bra for å tilbringe tid med en eldre slektning eller et familiemedlem.

Steinbukken 22/12-19/1

Også torsdag er preget av vennskap. Du møter mennesker du var veldig nærme for bare noen få år siden, men som du ikke ser så ofte i disse dager. Det kommer til å bli en herlig kveld som vil forårsake mye latter og noen mer seriøse diskusjoner. 

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du ingenting du må gjøre, og du kan velge å gjøre så lite du vil. Enten du kaster deg ut i et privat prosjekt eller tilbringer tid med venner, blir det en berikende dag. Som nyforelsket kan torsdag også handle om romantikk.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du for deg i alle sosiale sammenhenger. Du kan starte småprat med en fremmed i køen eller finne på noe med en veldig overfladisk bekjent. Du er glad og utadvendt og du sjarmerer alle du møter med din omgjengelige og hyggelige personlighet.

Powered by Labrador CMS