Dagens Horoskop: Torsdag 13. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Det blir en del å gjøre denne torsdagen, så det gjelder å ha et ganske høyt tempo allerede fra morgenen av. Du har hørt et rykte om en venn som gjør deg urolig og nå prøver du å forske videre på dette.
Tyren 20/4-20/5
Dagen blir ganske rolig. Du føler at du har ganske så god kontroll på alt rundt deg. I løpet av dagen får du mulighet for å omgås litt med en ny kollega og det viser seg at denne personen er både interessant og morsom. Han/hun har samme type humor som du har, noe som er en stor bonus.
Tvillingene 21/5-20/6
Det finnes ulike måter å håndtere en person som har blitt en belastning på, men det viktigste er at du tar tak i problemet. Om du ikke renser luften snart, kommer stemningen til å bli vanskelig og betent, noe som knapt gjør saken noe bedre.
Krepsen 21/6-22/7
I dag prøver du å finne en løsning på dilemmaet ditt, men det er ikke så enkelt. Du vet at du har latt det gå for lang tid til at du kan slette over alt som har skjedd. Du må tenke igjennom hva det er du vil ha ut av denne relasjonen og hvor ærlig du er forberedt på å være.
Løven 23/7-22/8
Du er litt skuffet over at en venn ikke dukket opp i helgen når dere hadde planlagt en spontan fest eller feiring av noe slag. Du vet at han/hun ikke er så mye med den gamle gjengen, men du synes allikevel at han/hun kunne gjort et unntak. Det kan jo hende at denne personen aldri ble spurt om å komme. Kanskje det er din tur til å høre av deg?
Jomfruen 23/8-22/9
Dagen handlar om praktiske ting og om å få til hverdagen igjen. Det er ikke alltid lett å få alle puslebitene til å passe sammen til alle tider, men du gjør et bra forsøk både privat og på jobb. På jobb venter en del utfordringer den nærmeste tiden.
Vekten 23/9-22/10
Det blir en bra torsdag der du lykkes med å holde et høyt tempo uten å stresse. Akkurat nå får du ro fra det jordnære tegnet Steinbukken og det gjør dagen din små mye enklere. I løpet av dagen får du et spørsmål som både kan være smigrende, men også litt påtrengende, avhengig av hvem det er som spør. Skorpionen 23/10-21-11
Det er ikke lett å håndtere alle følelsene du har akkurat nå, så derfor er det bra å ta lange gåturer og la tankene flyte fritt. Du bearbeider mye av det som pågår i livet ditt i underbevisstheten din ved å ta styrkende gåturer eller en joggetur.
Skytten 22/11-21/12
Du har behov for mer søvn. Akkurat nå slurver du veldig mye med både maten og søvnen og det merkes ikke minst på humøret ditt. Du burde kunne nyte litt mer enn du gjør av denne vakre perioden. Samle energi utendørs og ta en pause istedet for å hele tiden booke inn masse aktiviteter.
Steinbukken 22/12-19/1
Torsdagen blir intensiv, men morsom. Du har mye å gjøre og dagen går fort. Om kvelden treffer du en person du ikke har sett på lenge og det blir et kjært gjensyn. En gammel konflikt tar nye høyder i dag. Du får høre at det er blitt spredt en løgn om deg i vennskapskretsen.
Vannmannen 20/1-18/2
Du er ganske så lei av du hele tiden skal måtte ta smellen for andre personers feil. Det kan være at du har en posisjon med mye ansvar, eller så synes kollegene dine at det er deilig at du har mer ansvarsfølelse enn hva de har. I dag krever du en forandring.
Fiskene 19/2-20/3
Dagen handler om å være aktiv og om å ha det gøy. Det blir en bra torsdag der du får mye gjort. Om du jobber igjen, så treffer du flere kolleger som du ikke har sett på lenge. Kvelden handler om et løfte.
Powered by Labrador CMS