Dagens Horoskop: Torsdag 12. November

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Les også:

Måneds horoskop: November

Stjernetegnene som passer sammen

Væren 21/3-19/4

Du har en del å tenke over i dag. Det har vært så mye krangling mellom deg og en person, og nå begynner du å få nok. Denne relasjonen koster mer enn den gir. Du bør gå inn i deg selv og vurdere om det hele er verdt det!

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske rolig og du kan fokusere på å gjøre forberedende arbeid slik at du ikke ligger bak når helgen kommer. Du er en person som liker struktur og orden, og i dag får du mulighet til å gjøre ting på din måte. Nyheter om en venn gjør deg litt urolig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i et prosjekt som gjelder hjemmet. Det går bra, men det går kanskje ikke så fort som du kunne ønske. I løpet av dagen merker du at en kollega begynner å spre rykter og du gjør ditt beste for å stoppe de innen de eskalerer helt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du trøtt og har vanskelig for å fokusere på jobb. Du mangler energi i tegnet ditt, så når kvelden kommer er du helt ferdig. Vær snill mot deg selv og skjem bort deg selv med god mat og mye søvn.

Løven 23/7-22/8

Du kan ikke fordra en person som fremdeles finnes i livet ditt, til tross for at du har prøvd alt for å få han/hun bort. Dere har venner som er nær relatert til deg på en eller annen måte, og du innser at det vil bli for kostbart for deg å skulle kvitte deg med alle disse på bekostning av denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vurderer å teste ut en ny hobby, men du vil ikke gjøre det alene. Du har spurt alle i din vante omgangskrets, så nå bør du kanskje finne selskap på annet hold. Prøv innen familien!

Vekten 23/9-22/10

Du får sjansen til å rette opp i en feil innen noen oppdager den i dag, og det gjør deg virkelig lettet. Den siste tiden har sjefen din vært så irritabel og du er ikke sikker på hvordan han/hun ville reagert på denne feilen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lager lister enten på papir eller i hodet ditt med fordeler og ulemper bak et valg du er i ferd med å ta. Dette er noe som kan bli en veldig viktig del av livet ditt, så det gjelder å ta riktig beslutning.

Skytten 22/11-21/12

Du har hatt en del problemer med en person som står deg nær. Den siste tiden føles det som om dere bare krangler og det er du så lei. Du vil gjerne finne ut av situasjonen, men du vet ikke helt hvor du skal starte.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag blir en skikkelig koselig dag på flere måter. Du omgås med familien og mottar gode nyheter som har med framtiden din å gjøre. Om kvelden blir du kontaktet av en venn du ikke har sett på lenge, og du innser hvor mye du har savnet han/henne.

Vannmannen 20/1-18/2

Du legger ned mye tid på å sette en plan til verks i dag, så du kommer til å bli veldig skuffet om planen din ikke holder mål. Gå igjennom den både en og to ganger først, så er du sikker på at du ikke går glipp av mindre feilskjær.

Fiskene 19/2-20/3

Du er modig nok til å si nei til noe som kan innebære både bedre inntekt og høyere status for din del. Grunnen til at du takker nei, er fordi det kommer til å ta så mye tid og det har du ikke råd til å avse akkurat nå.

Powered by Labrador CMS