Dagens Horoskop: Torsdag 12. Desember

Slik blir dagens horoskop.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg ensom og forlatt av en kollega som du pleier å henge sammen med, men som av en eller annen grunn er bortreist akkurat nå. Du har ikke innsett hvor mye du trives med å omgås med denne personen og hvor tøft det er når han/hun er borte.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en stressende og produktiv dag hvor det handler mye om å organisere jobben for å ikke havne etter. Du og en kollega jobber veldig ulikt. Han/hun er mer metodisk enn hva du er, mens du mener at du er et mer ordens menneske enn hva denne personen er. Prøv å la det positive jobbe sammen.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om små og store valg som du gjør i ulike sammenheng, både når det gjelder jobb og privat. Det er viktig å ikke tro at de små beslutningene er mindre viktige enn andre. I dag kan en liten sak være det som til slutt veier opp under og forandrer en ganske så omvekslende situasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende torsdagshumør i dag. Du har fullt fokus fremover og dveler ikke over en konflikt. Kollegaen din er ikke like tilgivende som du er. Han/hun har vist seg å være sint før og kommer til å vise denne siden nå også.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å få med en person på en reise. Du har behov for denne personen av ulike årsaker, men det handler ikke så mye om at du vil omgås med denne personen, du har behov for denne personens hjelp for at denne reisen skal bli noe av.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er tiltrukket av en person på jobb og om du er singel, bør du nyte følelsen. En jobbflørt kan lysne opp vintermørket. Er du i et forhold kan de sterke følelsene vekke tvil rundt det du har og skape visse problemer.

Vekten 23/9-22/10

Du undersøker mulighetene for å få en venn til å stille opp på et event som du holder på å planlegge. Vennen din har flere ferdigheter som burde komme godt med, men han/hun er opptatt og vanskelig å avtale noe med. Bruk sjarmen din, så kommer dette til å gå bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å si nei, selv om du vil. Det handler kun om en liten tjeneste, men uansett hvor beskjeden den enn låter, så kommer det til å ta både tid og engasjement. Du har ikke tid til overs akkurat nå, men den som spør er en kjær venn, så derfor blir det et tøft dilemma.

Skytten 22/11-21/12

Du strør salt i sårene til en venn. Du har blitt såret og nå vil du at han/hun skal ha det like dårlig som deg. Det er ikke spesielt voksent av deg å oppføre deg som du gjør, men i blant er det vanskelig å styre over følelsene sine.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en lang, spennende, eventyrlig og annerledes dag. Du kommer nærmere en viss person enn du har vært tidligere og du får også en selvtillitsboost i dag. Sammen viser dere at dere er det beste teamet som noen kan ha.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om vanskelig arbeid og om å styre med jernhånd, noe du egentlig ikke liker. Du setter mer pris på at kollegaene dine og andre ansatte kan jobbe selvstendig, men akkurat i dag finnes det ikke rom for kreativitet og nytenkning.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sint på en venn for at han/hun oppfører seg som han/hun gjør. Du trodde dere hadde kranglet ferdig om dette problemet, men han/hun velger å ta opp det samme problemet om og om igjen.

Powered by Labrador CMS