Dagens Horoskop: Torsdag 11. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har masse å gjøre i dag, mer enn du hadde sett for deg. Det blir også noen endringer, som gjør at du må forandre planer både på jobb og i fritiden. Ettermiddagen handler om å lytte og ta inn informasjon, noe du ønsker å bli bedre på.

Tyren 20/4-20/5

Det er lite du får gjort for å hjelpe en venn i trøbbel. Denne personen har en tendens til å sette seg i vanskelige situasjoner, og du er alltid der for å hjelpe. Av geografriske grunner er det vanskelig for deg å bistå med fysisk hjelp, men du kan alltid komme med råd.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å rådslå med en kollega for å få bedre innsikt, men det viser seg at denne personen vet like lite som deg selv. Dere søker opp en tredje person, som dere ikke har jobbet med, og det viser seg at han/hun kan bli en viktig resurs.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir stressende, og det handler om at du har skjøvet på en ganske kjedelig oppgave som du må ta tak i denne dagen. I det siste har du havnet i en negativ spiral der du unngår visse ting til det er for sent, også må du stresse deg hele veien til mål.

Løven 23/7-22/8

I dag presser du en venn for informasjon angående en viss person. Dette er noen du har tenkt på over en lengre periode, men dere har ikke vært i nærheten av hverandre, selv om du håpet at det skulle skje. Nå vil du vite mer om han/hun for å se om det du tror stemmer.

Jomfruen 23/8-22/9

Noen ganger kan din stahet skaffe deg trøbbel, men i dag er den en stor resurs. Der mange ville gitt opp, så fortsetter du å prøve, og det er denne utholdenheten som til slutt gir deg resultater.

Vekten 23/9-22/10

Dagen starter bra. Du er pigg og har masse energi. Etterhvert som dagen går blir du mer trøtt og mindre motivert. En av grunnene kan være dine matvaner. Dette er noe. du burde ta tak i.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt frustrert i dag. Visse planer blir ikke som du så for deg, og det gjør deg frustrert. Du vet at du satt din lit til en den ytre faktorer som du ikke kan påvirke, men du håpet likevel at ting skulle gå din vei.

Skytten 22/11-21/12

Du ønsker å si unnskyld, men samtidig er du veldig stolt og har vanskeligheter med å ta første steg mot en forsoning. Du vet at det delvis var du som fremprovoserte denne situasjonen, men det koster mye å innrømme at du gjorde feil.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra og produktiv dag, der du til og med får dra på en uventet utflukt som gjør deg glad. Du kjenner at du får både glede og energi i dag. På ettermiddagen får du en beskjed som kan bli avgjørende for de neste måneders planer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en motstand i å samarbeide med en viss person, og dette gjør det problematisk på jobb ettersom dere har felles oppgaver og hadde hatt godt av et positivt samarbeid. Det handler om at denne personen alltid tar æren for alt, uansett hvem sin fortjeneste det er.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt oppgitt i dag. Ting blir ikke som du hadde planlagt, og selv om du har det hyggelig i dag, så er du frustrert over visse ting som må avlyses. En venn ringer med gode nyheter, og det muntrer deg opp.

Powered by Labrador CMS