Dagens Horoskop: Torsdag 11. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du føler deg fri og det merkes på ditt strålende humør. Denne torsdagen planlegger du helgen og unner deg også noe fint i klesveien eller noe annet luksus. I dag prøver du også å anstrenge deg litt mer for å treffe en venn.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å ta en pause fra hverdagen. Uansett om du har fri eller jobber, drar du ned tempoet og bruker dagen på de morsomste og kreative oppgavene. Kvelden handler om en favorittinteresse du har.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt sur og tverr i dag, men det endrer kollegaen din fort på. Denne personen har en evne til å alltid få deg til å le, uansett hvor sint eller frustrert du måtte være. Dette er en person som er verdt sin vekt i gull, så pass på han/henne.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra og passe utfordrende dag der du tester grenser både når det gjelder dine sosiale ferdigheter og litt mer praktiske kunnskaper. Den siste tiden har du vært med bare deler av omgangskretsen din, men nå føler du at du begynner å savne å være litt flere.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være fri til og å kunne nyte livet, uten å fundere for mye over hverdagen. Akkurat nå har du større muligheter enn vanlig for å kunne gjøre litt som du vil, så ta vare på denne muligheten. Når det gjelder en sommerflørt, ser du ut til å plutselig bytte spor.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen byr på en hel del jobb, en del krangling men også latter og masse varme. Det blir en dag der du virkelig nyter livet med humor og glede. I løpet av ettermiddagen får du høre gode nyheter som har med sommeren å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du er sta og full av forhåpninger om at du skal klare en utfordring som er vanskelig, men ikke umulig. Du kommer til å nå målet ditt, men bare om du svelger stoltheten din og ber om hjelp med det du ikke klarer å håndtere selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på frisk luft og morsomme utfordringer. Når det gjelder jobb, så må du tenke annerledes når det kommer til arbeidsoppgavene dine. Du innser at slik som situasjonen er nå, bør du kunne være mye mer fleksibel.

Skytten 22/11-21/12

Du blir grinete når du får høre sannheten. Selv om du hadde en liten anelse om dette før du ble informert, er det noe helt annet å virkelig vite for sikkert. Kvelden handler om gamle vennskap og om å våge å stole på hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag nyter du livet like mye som du gjorde i går. Det spiller egentlig ingen rolle hvordan været er, for inni deg er solskinn uansett. I løpet av dagen prater du eller smser mye en person som pirrer deg. Kvelden handler et kurs av noe slag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen byr på ulike utfordringer og det gjelder å ha kontroll på ting. I løpet av dagen får du høre et rykte som gjør deg både overrasket, glad men også litt opprørt. Du innser hva det er du har gått glipp av, selv om du har fått mulighet for å ta igjen for det tapte.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig torsdag og en pause i en ellers så forvirrende periode i livet ditt. De planene du har hatt for kvelden blir kansellert, og du får mulighet til å bruke tid på deg selv og kan skjemme bort deg selv litt ekstra.

Powered by Labrador CMS