Dagens Horoskop: Torsdag 11. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar ingen enkle veier akkurat nå, men det er fordi du liker å utfordre deg selv på ulike måter. Jo hardere du driver deg selv, jo større tilfredstillelse får du. Du har funnet den perfekte vennen å konkurrere med, nå nå er du virkelig fornøyd.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en del å gjøre idag, så det gjelder å ikke havne bakpå. Det er mye som skal gjøres innen du kan puste ut, men det blir allikevel gøy og lærerikt. Idag får du se nye ting som gir deg visse perspektiver.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingen tvil i ditt hjerte, og du kaster deg ut i utfordringer bare for at du vil og kan. Det blir en herlig dag og en enda herligere kveld. Kvelden handler om vennskap som bygger broer og det å ha forståelse for ulike bakgrunner.

Krepsen 21/6-22/7

Ta det med ro og samle krefter. Du kommer til å behøve de når alle intrigene i din bekjentskapskrets tetner seg til, for til tross for at du kanskje ikke er direkte innblandet, så kan det bli vanskelig å holde seg utenfor. Kvelden byr på mye latter og en hel del morsomme kommentarer.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå er du veldig irritert på alle du omgås med. Det finnes bare noen få du orker å være med og de treffer du gjerne hjemme. Dagen handler om å ta hånd om seg selv og om å bygge opp et avstandsforhold.

Jomfruen 23/8-22/9

Du prøver å fornekte at du har gjort feil, men det er ganske så åpenbart, så det er bare å erkjenne hva du har gjort. Det er alltid bedre å være ærlig enn å prøve å feie problemene under matten. Dessuten er det mer i din natur å stå for hva du har gjort.

Vekten 23/9-22/10

Iblant har du behov for litt mer ro og stillhet og idag er en slik dag. Du blir forstyrret av høye lyder og slitsomme mennesker. Det er en god idé å holde seg litt for seg selv når du er i dette humøret. På kvelden møter du en eldre person som gir deg svar på ulike spørsmål.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes begrensninger og det finnes muligheter, så la ikke begrensningene avgjøre hva du kan idag, la heller mulighetene styre beslutningene dine. For øvrig blir det en herlig og kreativ fredag preget av gode gjerninger og omtenksomhet.

Skytten 22/11-21/12

Du styrer ikke over dine egne følelser, like lite som vennen din styrer over hans/hennes. Det er bare å akseptere at det iblant er vanskelig å møtes selv om man vil. Dere er så ulike når det gjelder mange ting, så iblant har man behov for mer enn bare vennskap, man har behov for en dypere forståelse.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ikke klar over alle intrigene rundt deg til tross for at du faktisk er innblandet i de uten å vite om de. Din personlighet skaper opprør, fascinerer og tiltrekker mennesker og det kan skape en storm av følelser. Selv nøyer du deg med å nyte det som skjer i nuet, uten å tenke for mye på verden rundt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du satser på en utflukt av det litt rare slaget idag. Det finnes noe som du lenge har villet se og idag dukker muligheten opp. Det blir en annerledes, morsom og utviklende dag hvor du lærer ett og annet om deg selv.

Fiskene 19/2-20/3

Du holder god mine i slemt spill. Du er ikke den som lar deg manipuleres selv om det kan virke sånn ved første øyekast, du har full kontroll på hvem som gjør hva og hvor langt du tenker la visse personer gå innen du sier ifra. Idag savner du noen som er veldig mye bortreist.

Powered by Labrador CMS