Dagens Horoskop: Torsdag 11. Februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om karakter, noe som ikke er din sterkeste side akkurat nå. Du har så mye du vil gjøre, men du mangler struktur for å få det gjort. Kvelden handler om en aktiv hobby.

Tyren 20/4-20/5

Du er lei av å høre på unnskyldningene fra en kollega som er mer fraværende enn nærværende. Du vet at denne personen har egne problemer, samt barn å ta vare på, men det unnskylder ikke alle problemene denne personen skaper for deg. I dag får du en positiv overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tar du tak i et prosjekt som har sklidd ut litt, og ikke går fremover. Det krever en del endringer i logistikk, men du er klar for å skape de rutinene som trengs. Det er viktig for deg at du lykkes.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du klar for å ta tak i et problem som berører både privatlivet og arbeidslivet ditt. Du føler deg moden for å håndtere en konflikt, selv om det kan være slitsomt. Solen gir deg ekstra energi, og viljen du trenger for å lykkes.

Løven 23/7-22/8

Du burde ikke stresse i dag, men gjør det likevel. Det handler om at du er misfornøyd med hvordan ting har utviklet seg. Du tenker at det finnes andre som har mindre behov for støtte, enn det du har, likevel er dette de samme menneskene som krever all oppmerksomhet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er flink til å anstrenge deg for det du brenner for. Akkurat nå er du i startgropen av flere prosjekter som du vet at du må ta ansvar for, og da gjelder det at du får de beste forutsetningene fra start.

Vekten 23/9-22/10

Du er sur og tverr akkurat nå. Ingenting blir som du hadde tenkt deg, og derfor blir dagen ganske vanskelig. Du har det ekstra vanskelig for å håndtere motgang akkurat nå, grunnet Månens plassering. Det gjør at du lett gir opp når noe blir feill

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å vise hvem du er. Du kan ha vanskeligheter med å åpne deg for mye. Skorpionen har en hemmelig side som aller helst beholdes hemmelig. Å løfte på lokket til denne delen av din personlighet er noe du helst unngår.

Skytten 22/11-21/12

Du bruker altfor mye penger på et dumt kjøp i dag. Det handler for det meste om at du ikke har helt oversikt over økonomien, og på dine utgifter. Dersom du var mer nøye, og satt opp et budsjett, ville du unngå sånne utskeielser.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra dag. Du har masse energi og glede i hele kroppen. Det finnes noe sjarmerende, lyst og nærmest uimotståelig over deg nå. Du får dine venner til å le, og skaffer deg beundrere uten å få det med deg en gang.

Vannmannen 20/1-18/2

Du irriterer deg over en kollega som ikke gjør oppgavene sine så bra som det kunne vært gjort. Du vil vise denne personen at alt vil gå bra, dersom han/hun bare anstrenger seg litt til. Latskap er din kollegas store problem.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du en del du må ta tak i, og det kan ikke skyves på noe mer, selv om du hadde ønsket det. Her gjelder det å handle, fremfor å tenke. Det er lettere om du ikke tenker så mye over hva som må gjøres, og bare tar tak.

Powered by Labrador CMS