Dagens Horoskop: Torsdag 11. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ikke så mye du kan si til ditt forsvar denne torsdagen. Du gjorde en feil og det vet du, så nå er det du som må be om unnskyldning. I løpet av dagen dukker det opp en innbydelse til en fest i helgen, men du vet ikke om du har lyst til å gå.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir stressende og du er irritert på en kollega som alltid trenger seg inn på ditt område. Du prøver å prate med denne personen, men det går ikke helt som du hadde tenkt deg. En bra idé er spise lunsj med noen du liker, slik at du slipper jobben en stund. Kvelden blir koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en risiko for at du gjør noe som er litt lite gjennomtenkt idag. Du har så lett for å bli impulsiv nå når Månen påvirker deg ekstra mye og da både sier og gjør du ting uten å tenke helt etter. Idag er en bra dag å shoppe sommerklær på, du er nemlig veldig god på å gjøre materielle kupp akkurat nå.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av torsdagen nærmer du deg et følsomt tema. Du har prøvd å løfte dette et par ganger men resultatet har ikke blitt helt som forventet. Personen du vil ha denne diskusjonen med, unngår alt som er vanskelig og kjedelig.

Løven 23/7-22/8

Du synes at en venn er litt vel frempå med noen du er veldig nær. Problemet er at du ikke vet hvordan du skal si at dette irriterer deg. Vennen din har egentlig ikke krysset noen grenser, det er bare du som synes det har blitt litt vel intimt mellom de.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ingen grenser for hva du kan oppnå idag. Du er modig takket være Solens posisjon og du våger å være annerledes. På jobb har du masse ideer og de blir tatt godt imot. Kollegene synes du er full av inspirasjon.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig driftig idag og det er bra. Det er sjeldent du orker å være så målbevisst som du er akkurat nå. Du har en plan og for å virkeliggjøre denne, kreves det både hardt arbeid og tålmodighet. Kvelden byr på masse aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt lei deg for en venns skyld. Han/hun har hatt skikkelig uflaks i det siste og du har lyst til å gjøre noe for at han/hun skal ha det bedre. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du mulighet for å treffe en venn du ikke ser så ofte.

Skytten 22/11-21/12

Du er skikkelig i farta idag.. Du virkelig stråler og er så sjarmerende. Du vil at både venner og kolleger skal like deg litt ekstra godt, så du anstrenger deg for å gjøre de glade.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tvinges til å takke nei til en middag eller fest som du gjerne vil gå på, men som du ikke kan delta på fordi du er opptatt med noe annet. Du blir virkelig skuffet, men din andre avtale er viktigere og kan ikke bookes om.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv torsdag der du tvinges til å erkjenne at du iblant har feil. Kollegaen din er ikke enig og det kan oppstå en del hete diskusjoner på ettermiddagen der du til slutt gir deg og innser at du har tatt feil.

Fiskene 19/2-20/3

Du er fornøyd frem til du innser at festen eller middagen du hadde sett frem til ikke kommer til å bli helt som du hadde tenkt deg. Den eneste personen du vil skal komme, kan ikke og det gjør at du selv funderer på og ikke dra. Ting kan endres, så gi ikke opp håpet riktig enda.

Powered by Labrador CMS