Dagens Horoskop: Torsdag 10. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen venter en hel del utfordringer. Her gjelder det å ha selvdisiplin for at du skal orke å holde øynene oppe. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn hvor mye du har utviklet deg innen et visst område. Kvelden handler om en hobby.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen byr på luksus. Selv om det finnes en del innslag av hverdag, som jobb og andre ting du ikke kommer deg unna, nyter du virkelig denne dagen til det fulle. Kvelden blir ekstra koselig med god mat og masse sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du synes ting har blitt unødvendig komplisert i det siste. Det handler om en venn som ikke lytter til deg, til tross for at du nettopp har vært igjennom akkurat det samme og sitter med masse erfaring.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å holde fokus. Det blir en energirik og fartsfylt dag, der du rekker å få gjort en masse nyttige ting. I løpet av dagen får du høre et rykte som både skremmer og fascinerer deg.

Løven 23/7-22/8

Torsdagen handler om å spare på energien sin slik at den holder hele dagen. Akkurat nå er det mye du skal rekke å bli ferdig med og det finnes en risiko for at ting blir litt ute av kontroll. Kvelden blir morsom og stimulerende.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være ganske så overtalende når du vil, og i dag har du virkelig behov for dine overtalelsesevner. Det er mye som står på spill og du har investert både tid og penger i dette prosjektet, så du har ikke råd til å mislykkes.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være innsiktsfull og å kunne lese mellom linjene. Dette pleier ikke være noe problem for deg, men i dag ser du ut til å savne både intuisjon og følelser. Dette kan være på grunn av Mars sin posisjon i forhold til Solen. Dette er en påvirkning som ikke gir mye rom for følelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ganske så utålmodig i dag og det kan ha å gjøre med at du venter på en beskjed av noe slag. Dette er noe du har gått og ventet på over lengre tid, men det er først nå du har tatt en beslutning. I løpet av dagen får du verdifulle tips fra en sjef, ta vare på de.

Skytten 22/11-21/12

Du har behov for å være alene i dag. Det har vært veldig sosialt rundt deg den siste tiden og du føler at du savner stillhet og ro. Skytten er veldig full av kontraster, den ene dagen vil du ha action og neste dag orker du ikke engang stå opp av senga.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en del ting som må gjøres denne torsdagen, men mellom alle gjøremål får du også tid til litt velfortjent luksus. Det blir en herlig dag som både pigger deg opp og som får deg til å slippe alt ansvar for en stund. Om kvelden får du oppreisning for en misforståelse som skjedde i forrige uke.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt stresset denne torsdagen. Du får nyheter som uroer deg og det gjør at du ikke helt vet hvordan du skal håndtere situasjonen. Om du bare tar en ting om gangen og ikke stresser, kommer du til å merke at det meste kommer til å ordne seg på den beste måten.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om enkle gleder som vennskap. Det er lenge siden du hadde en så ukomplisert og koselig dag. På jobb flyter det meste, du kommer overens med alle og hjemme venter en koselig overraskelse.

Powered by Labrador CMS