Dagens Horoskop: Torsdag 10. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen prøver du å løse et problem innen det tar knekken på deg. Det handler om noe som skal organiseres og det er tidspress samtidig som det er vesentlig at det blir vel gjennomført. Her er det bra å be om hjelp av en kollega som er bedre på struktur enn hva du er.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du så fornøyd med livet at det nesten er skummelt, det er lenge siden du har vært så harmonisk. I løpet av dagen får du mulighet for å være ekstra kreativ og det gjør hele dagen litt morsommere. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å si at man er misfornøyd på, enten kan du vegre å samarbeide, du kan prøve å finne et kompromiss som passer de fleste eller du kan gå til sjefen din å kreve en forandring. Mye handler om din personlige måte å håndtere kompliserte personer på.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en tøff dag fordi du er så trøtt, og det bidrar ikke til at torsdagen din blir noe lettere. Ditt største problem akkurat nå, er at du sovner så sent på kveldene. Du kommer hjem og er kjempetrøtt, men når klokken begynner å bli leggetid, så kvikner du til og da er du plutselig lys våken. Du må finne en måte å bryte denne trenden på.

Løven 23/7-22/8

Du uroer deg for et rykte som du har hørt og hvordan det kommer til å påvirke planene dine. Husk at de fleste kollegene og vennene dine er voksne nok til å tro på alt som høres, men selvfølgelig kommer det til å finnes en og annen som tviler på deg. Her gjelder det å bevise at de tar feil.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er ganske mye som skjer i livet ditt akkurat nå og det er ikke alltid du rekker å ta fatt i alt selv. I dag er det litt roligere tempo, så du bør passe på å ta en pause fra alt, gå en tur eller sette deg ned og fundere litt over livet. Det finnes en hel del du burde finne ut av.

Vekten 23/9-22/10

Du nekter en venn informasjon som han/hun har behov for, men som han/hun ikke skal ha tilgang til. Selv om du føler deg som en dårlig venn, er oppførselen din moralsk riktig. Det er alltid vanskelig når det kommer til etiske spørsmål og vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes noe avslappet og herlig over tegnet ditt akkurat nå. Det er lenge siden du har hatt det så bra og du nyter virkelig livet uansett om du jobber, studerer eller har fri. Torsdagen handler om vennskap og om hvordan du kan hjelpe en venn med et vanskelig problem.

Skytten 22/11-21/12

Det er mye som skjer på jobb og det kan være at visse av vennene dine opplever at du har forandret deg den siste tiden. På jobb føles det bra, og du har mange venner og blitt litt av en leder. Privat er det ikke like friksjonsfritt. Du og din partner er ikke helt på samme planet akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir ganske morsom og veldig intensiv. Det merkes at det er høyt tempo både privat og på jobb. Privat handler det om en konkurranse eller en prestasjon. For deg er det viktig i vise hvor mye du kan og hvor flink du er. En venn fra fortiden har plutselig begynt å høre fra seg igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt forsiktig med dine uttalelser på jobb fordi du vet at meningene dine kan oppfattes som litt harde i blant. I løpet av dagen prøver du å snakke med en kollega som er uvanlig distrahert akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det bra, men du er ikke helt fornøyd akkurat nå. Du har en følelse av at du er i ferd med å miste noe som kunne blitt veldig viktig for deg. Det er vanskelig å sette fingeren på problemet, men du har en følelse av at du har gjort noe feil.

Powered by Labrador CMS