Dagens Horoskop: Torsdag 10. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du en uventet invitasjon som gjør deg glad. Dette er mennesker som du gjerne vil bli bedre kjent med, men som du enn så lenge bare kjenner litt. Dette beviser at du faktisk kan bli en del av gjengen. Kvelden handler om en oppgave du har glemt bort.

Tyren 20/4-20/5

Du vet ikke helt hvor du skal begynne i dag. Det er så mange ting du må gjøre, og det med begrensede resurser. Heldigvis er du flink til å organisere, slik at ting kan gå ganske friksjonsfritt likevel. Kvelden handler om et prosjekt i hjemmet som må avsluttes.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er ingenting du kan gjøre for å vise hvor lei deg du er. Du har såret vennen din, og han/hun kan være ganske langsint. Det beste du kan gjøre nå er å gi sårene tid til å leges. Tilgivelsen kommer av seg selv etterhvert.

Krepsen 21/6-22/7

Du nyter livet nå, og deler gjerne dine tanker og idéer med dine nærmeste venner. Akkurat nå har du mange ulike visjoner, men prøv å holde deg til et par av dem av gangen, slik at det ikke blir kaos. Du gjør lurt i å øve deg på å ta en ting av gangen. Du vil gjerne gjøre alt samtidig.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir interessant og ganske lang. Du hadde ikke så mange gjøremål denne dagen da uken begynte, men dagen har fyllt seg opp, og nå er det såvidt at du rekker alt. Du må bli flinkere til å si nei.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del å gjøre, men det synes du bare er gøy. Dagen går mye raskere når det er ting å fylle tiden med. Kvelden handler om å prøve å tenke framover. Det handler om planer for julen.

Vekten 23/9-22/10

Du blir irritert på en venn som ikke lytter ordentlig. Denne personen later til å være oppmerksom, men når alt kommer til alt, så faller han/hun ut med en gang du begynner å prate. Dette er et problem som er vanskelig å prate om, ettersom denne personen aldri vil innrømme dette.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sier én ting, men mener noe annet. Du er vanligvis ikke så utydelig, men akkurat i dag vet du ikke hva du føler, og følelsene dine styrer ofte meningene dine. Du er en lidenskapelig person som stoler mye på magefølelse, men i dag er dette instinktet uklart.

Skytten 22/11-21/12

Du viker bort fra dine vanlige rutiner i dag, og det er både bra og mindre bra på samme tid. Det er bra ettersom du er utenfor komfortsonen, men det er ikke spesielt effektivt ettersom du ikke helt har oversikt på alt det nye. Kvelden handler om vennskap og om å støtte hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir glad når noen gratulerer deg med noe du har gjort. Denne personen er vanligvis ikke så generøs med komplimenter, men det har vist seg at du er en kraft å regne med. Kvelden handler om å se framover. Nå setter du deg nye mål.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig stolt over en slektning som har gjort en utrolig innsats. Selv om det finnes rom for forbedring, så beviser dette det du alltid har visst, at denne personen er helt unik. I dag får du høre noe som gjør den enda mer stolt – det er flere som legger merke til denne personens innsats. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er bestemt i dag, og det er sjelden av Fisker er bestemte. Du er snarere mer forsiktig med hva du mener, ettersom du gjerne vil vite hva alle andre tenker før du sier noe. Fiskene trives best når de passer inn. I dag blir situasjonen tvert om, og du skiller deg ut, framfor å smelte inn.

Powered by Labrador CMS