Dagens Horoskop: Torsdag 10. Desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen innser du at du ikke har kommet noe sted med julegaveshoppingen og det skaper nesten litt panikk i deg. Du vil egentlig ikke ut i butikkene og shoppe, og begynner å bli redd for at det kan være for sent å bestille online.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å fokusere på hva du skal gjøre og prøve å stenge ute alt annet. Akkurat nå er det ganske mye rot på arbeidsplassen din og om du skal hjelpe alle, kommer du ikke til å rekke det du skal selv. Kvelden handler om noe du har lengtet etter å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bør være litt forsiktig når det gjelder å snakke om andres problemer. Iblant er du for rett på sak og da tramper du folk på føttene. Prøv å kjenne litt på situasjonen før du handler. Kvelden blir interessant.

Krepsen 21/6-22/7

Du får bekreftet at et rykte du har hørt er sant og du vet ikke helt hvordan du skal stille deg til dette. Du hadde håpet at det var du som overdrev, men innerst inne har du visst sannheten hele tiden. Kvelden handler om å være snill mot seg selv.

Løven 23/7-22/8

Du har en tendens til å se det positive i nesten alt som skjer, men det er en viss ting du har vanskelig for å se noe godt i. Hvordan du enn vrir og vender på dette dilemmaet, kommer du bare fram til en ting, at noen kommer til å bli såret.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant og utviklende torsdag der du rekker å gjøre ting som kan hjelpe deg inn i neste uke. Du er en person som liker å planlegge og setter pris på å ligge et steg foran. En kollega beundrer talentet ditt.

Vekten 23/9-22/10

Iblant blir du veldig teatralsk og slik er tilfellet i dag. Du havner i en litt kinkig situasjon, som blåses opp til enorme proporsjoner og det gjør det hele mye vanskeligere enn det burde vært. Kvelden blir koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du liker å småpusle og det får du mulighet for å gjøre i dag. Du har ikke like fullt opp på jobb som du pleier å ha, og da passer du på å fikse ting du vanligvis ikke rekker. Kvelden blir interessant og sosial.

Skytten 22/11-21/12

Du har bra flyt på jobb akkurat nå og det føles bra. Det har vært et periodevis tøft år, men nå føler du at du ser enden av tunnelen. I løpet av dagen får du gode nyheter som har med en venn å gjøre. Du blir så glad på denne personens vegne.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vil du ikke vise hva du føler, men du har vanskelig for å holde masken. Når man har det så bra som du har det i dag, er det vanskelig å ikke skulle vise hva man føler. Kvelden blir magisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du og en venn prøver å finne ut av hvordan dere skal få til et bedre miljø i omgangskretsen deres. Slik det er nå, er det veldig mye sladder og prat bak hverandres rygg, noe du virkelig ikke liker.

Fiskene 19/2-20/3

Torsdagen handler om å se ting for hva de er. Iblant kan du være veldig naiv når det kommer til mennesker. Du vil tro godt om alle, men i dag ser du for første gang en person for hvem han/hun er.

Powered by Labrador CMS