Dagens Horoskop: Torsdag 1. Oktober

Slik blir din første oktoberdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Ny måned med nye utfordringer står for tur, og det merker du allerede i dag. Torsdagen handler om å lære fort og om å avklimatisere seg til de nye forholdene. Et vennskap begynner sakte men sikkert å blomstre opp igjen.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen går mye på rutine. Her gjelder det å holde tempoet oppe uten å stresse for mye, for da kommer du til å glemme viktige ting. I løpet av torsdagen får du nyheter som du tar i mot med blandede følelser. Kvelden blir koselig og produktiv.

Tvillingene 21/5-20/6

Akkurat nå vil du veldig mye, men det er ikke alltid dine forventninger og virkeligheten går hånd i hånd. I dag havner du utfor et problem som du lett hadde kunnet unngå om du bare hadde senket kravene dine noe. Kvelden blir morsom og sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en vilje til å anpasse seg det nye i horoskopet ditt. Det har vært mye den siste tiden, og du har ikke helt rukket å venne deg til det som skjer. Men nå begynner du sakte men sikkert å avklimatisere deg og da kan du se det positive i det som skjer.

Løven 23/7-22/8

Du er i et skikkelig crazy humør i dag. Du tuller med folk og kommer med practical jokes. De fleste av kollegene dine setter pris på denne tullete siden ved deg, men en av sjefene dine blir bare irritert. Den eneste måten å vinne henne over på din side, er ved å vise hvor kompetent du er.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag tar du tak i et prosjekt på jobb som alle prøver å unngå. Du har innsett at det er like bra å ta tyren ved hornene og få disse oppgavene unnagjort, samtidig som du blir populær hos kollegene dine om du gjør dette.

Vekten 23/9-22/10

I dag lærer du deg nye ting og du føler at du utvikles. Det blir en morsom, men samtidig utfordrende dag der du må være på alerten om du skal henge med. I løpet av dagen får du høre noe som til å begynne med virker som uskyldig sladder, men som vokser seg til uante proporsjoner.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske morsom dag der du utfordres til å tenke nytt. Vanligvis pleier du betrakte denne typen arbeidsmodell som bortkastet tid, men nå når du selv får prøve, kan du virkelig se det fornuftige i å legge opp jobbdagen din på denne måten.

Skytten 22/11-21/12

Du begynner å føle deg litt dårlig, så det er viktig at du tar vare på deg selv og blir hjemme. Selv om du ikke er ordentlig syk, er det bra å hvile seg og at du unngår å smitte venner og kolleger. I dag får du en oppmuntrende sms fra en person som savner deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir ganske bra, selv om du har en del å gjøre. Du kan legge opp dagen litt etter ditt eget hode og det passer deg bra. Denne dagen begynte med at du skrev med en person som har vært i ditt liv lenge, men som du ikke helt har lært å kjenne ordentlig ettersom han/hun kun har vært en overfladisk bekjent.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en forholdsvis rolig torsdag og du kan gå hjem tidligere om du vil, noe som passer deg bra ettersom du har så mye å gjøre hjemme. Dagen handler om å gjøre ting du liker. I dag kan du være både kreativ og oppfinnsom.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra, men ganske stressende torsdag der du må sette press på deg selv for å rekke alt du skal gjøre. Du liker ikke å måte gi fra deg noe du ikke er hundre prosent fornøyd med, men i dag har du ikke noe valg. Du må holde tempoet oppe.

Powered by Labrador CMS