Dagens Horoskop: Torsdag 1. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om å fornye sine perspektiver og om å våge å tro på fremtiden. Det blir en interessant og utviklende dag hvor du lærer deg å være både tålmodig og utålmodig. Kvelden byr på noe du elsker å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Du føler at du har kontroll og da trives du som best. Det er når du er stresset eller ikke orker ta tak i det du bør gjøre at du synes ting er tøft. I løpet av dagen kan en merkelig samtale gi deg en dypere forståelse i et for deg ganske så nytt tema.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant torsdag hvor fleksibilitet er nøkkelen til å overleve. Som flaks er, har du lett for å anpasse deg nye situasjoner og du synes ikke det er tøft med forandringer. En sjef kommer med både gode og dårlige nyheter denne ettermiddagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt lei denne torsdagen, men det kan være fordi du venter på at noe skal skje eller at en person skal komme hjem. Du har ikke helt ork til å engasjere deg i noe før ventetiden er over.

Løven 23/7-22/8

Du tar ingen risikoer når det gjelder noe du synes er viktig. Den selvsikre Løven blir plutselig usikker og søker bekreftelse fra venner eller familie. Du vil føle at det finnes mennesker som tror på deg og dine ideer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar det så rolig som det går an denne torsdagen. Du har lovet deg selv å ikke stresse bare for at tiden er knapp og oppgavene mange. Er du på jobb så tenker du det er sjefens problem om han/hun har tatt inn for lite folk nå på sommeren.

Vekten 23/9-22/10

Du oppmuntrer en venn til å tørre litt mer idag. Til vanlig er du den forsiktige av dere, men Mars har sluppet frem en villere side av din personlig som gjør at du synes det er gøy å ta sjanser.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og annerledes. Du vil gjerne slå ut håret litt idag og vise at du faktisk har både ideene og motet som skal til. I løpet av dagen får du kontakt med en gammel venn og det blir en veldig koselig ettermiddag og spennende kveld.

Skytten 22/11-21/12

Du har en følelse av at du glir lenger og lenger fra en person du bryr deg veldig mye om. De siste ukene har han/hun dratt seg litt unna deg og nå er ting verre enn noengang. Selv om denne personen svarer på sms og samtaler, finnes det en avstand som ikke var der tidligere.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir morsom og litt annerledes. Du har jobbet hardt de siste ukene og nå føler du at du endelig begynner å komme i form igjen. Det blir en morsom dag, men en lang og slitsom kveld hvor du lengter etter noen. Kanskje er du på reisefot? En venn sørger for å holde humøret ditt oppe. ´

Vannmannen 20/1-18/2 Du tillater deg selv å slappe av idag og ikke gjøre så mye nyttig som du først hadde planlagt å gjøre. Du innser at du har behov for å ha litt fri fra plikter og ansvar og bare nyte. Kvelden blir rolig og avslappet. Du venter på noen spesiell og det drar litt på tiden. Fiskene 19/2-20/3 Det blir en herlig torsdag hvor fokuset ligger på deg og dine behov. Du prøver å flykte hverdagen og heller leve i nuet. I løpet av dagen mottar du gode nyheter som gjør dagen litt ekstra fin. Det beste er en sms fra en person som du nesten aldri hører noe fra.
Powered by Labrador CMS