Dagens Horoskop: Torsdag 1. april

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du prøver å samle tankene og fokusere på nuet. Du har oppdaget at en av dine problemer er at du hele tiden prøver å planlegge fremover. Det er bra å kunne tenke fremover, men det er vel så viktig å leve i nuet. Kvelden blir morsom.

Tyren 20/4-20/5

I dag skjer det masse, så det gjelder å følge med. Du har hatt litt utfordringer med søvn den siste tiden, som bidrar til at du føler deg litt tung i hodet. Stopp opp, ha fokus på pusten, og finn tilbake til nuet. Kvelden blir koselig og informativ.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil forandre og forbedre denne torsdagen. Dersom du jobber ligger fokus på å rekke så mye som mulig, slik at du får en god start når du kommer tilbake etter ferie. Kvelden handler om familie og et felles problem.

Krepsen 21/6-22/7

Du er irritert på en person som ikke lytter ordentlig. Du har flere ganger prøvd å formidle hvordan du føler det, men budskapet når ikke frem. Vennen din kjører på som vanlig. Kanskje du burde være enda tydeligere?

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra og annerledes torsdag der du får sjansen til å møte noen du ikke hat sett på en stund. Det er en spesiell person du gjerne vil møte, men når dere først møtes tenker du at du kanskje hadde litt vel høye forventninger til hva du følte for denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å vise mer følelser. Jomfruen kan ha vanskeligheter med å uttrykke sine følelser, ettersom det ofte føles tilgjort. I dag vil det vært lurt om du viser hva du føler, og uttrykker deg klart og tydelig.

Vekten 23/9-22/10

Du har god mulighet for å gjøre et kupp i dag, dersom du er i butikken eller online. Dagen handler om å finne balansen i livet, og våge å ta for seg i ulike situasjoner. Kvelden blir herlig, men veldig sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen markerer en avslutning på flere måter. Du har tidligere fokusert på å komme videre, men nå kjenner du at du ikke kan ta det lenger. Vær fornøyd med det du har fått til, og tillat deg selv å gå videre. Skorpionen har vanskelig med å slippe taket.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av dagen prøver du å finne svar på noe som har irritert deg i lang tid. Det er som om alle rundt deg ikke er ærlige når det gjelder dette temaet. Nå vil du komme til bunns i hvorfor ingen sier noe.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom torsdag som byr på ulike utfordringer og masse latter. Det er lenge siden du var så trøtt som i dag, men det er også lenge siden du nøt livet som i dag. Kvelden byr på en overraskende nyhet og masse positiv feedback.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har bestemt deg for ikke å irritere deg over en person som ofte påvirker deg negativt. Du føler at du har det bedre etter å ha bestemt deg for dette. Du har ikke tatt inn over deg hvor frustrert denne personen kan gjøre deg.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å gjøre gode valg og holde seg til dem. I løpet av ettermiddagen får du høre noe som kan hjelpe deg med ditt valg. Kvelden blir mildt sagt interessant. Du tvinges til å innse noe om deg selv som du har fortrengt.

Powered by Labrador CMS