Dagens Horoskop: Tirsdag 9. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskeligheter med å forstå at en venn vil være for seg selv i dag. Dere har avtalt å møtes, men denne personen har hatt mye å gjøre den siste tiden, og har nå behov for å hvile uten å møte noen. Du kan absolutt bli skuffet, men ikke sint.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir mer stressende enn du så for deg da du planla den. Du har fortsatt en del som henger igjen fra forrige uke, men takket være hjelp fra en sjef og sunn fornuft lykkes du med å finne en god balanse mellom høyt tempo og all stress. Kvelden byr på sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bekymrer deg over at et person ikke når frem til vennen sin med sine bekymringer. Du har lenge sett på deres relasjon som skjevfordelt, men samtidig vil du ikke blande deg, ettersom det egentlig ikke har noe med deg å gjøre. I dag deler du dine observasjoner og tanker med vennen din, og reaksjonen du får er bemerkelsesverdig.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant tirsdag med en twist. Det handler om å gjøre det riktige, ikke bare av moralske grunner, men også av økonomiske. I dag innser du at det du hele tiden har villet oppnå, fordi du mener at det er rett, også har et økonomisk lønnsomt aspekt, som gjør det enda mer motiverende.

Løven 23/7-22/8

Du tar tak i ting som har med helsen å gjøre. Du har slurvet både med det du spiser og med hvor mye du beveger på deg i det siste. Løven er en fysisk person, og trenger mer trening enn mange andre for å holde deg i fysisk og psykisk god form. I dag lager du en plan for fremtiden.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir litt forvirrende ettersom du må samarbeide med en person som har en visjon om at han/hun er mer praktisk, men i virkeligheten er ganske tafatt. Du vet ikke hvordan du skal få denne personen til å være mer realistisk når det kommer til egne evner.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om at du vil unngå å tråkke en venn på tærne. Denne personen er veldig følsom, noe som gjør det vanskelig ikke å gjøre noe som sårer han/henne. Verken kritikk eller oppmuntrende feedback tas imot på en positiv måte. Her gjelder det å veie sine ord varsomt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å få svar på et spørsmål. Det er ikke så enkelt ettersom det finnes flere interessenter som ønsker samme svar. Her gjelder det å finne en gyllen middelvei som passer de aller fleste, og som garanterer at du får støtte der du trenger det.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å se fremover. Ikke vær redd for å planlegge, selv om ting kan bli avlyst. Sånn som livet er nå er det bare noe man må regne med. Fremtiden er alltid uviss, men noen ganger har man flaks og ting går som planlagt. Dersom du slutter å se fremover, er det litt som at du har gitt opp.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt lei deg på vegne av enn venn når du får høre at noe han/hun har gledet seg til, ikke kommer til å bli noe av. Selv er du mer pragmatisk, og selv om du har langsiktige planer, så regner du ikke med noe slik du skal slippe skuffelsen. Kvelden handler om et spirende vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tester noe som egentlig er litt utenfor ditt normale arbeidsfelt. Du synes at det er spennende å prøve nye ting, og er både entusiastisk og engasjert. En kollega tar kontakt angående et praktisk råd.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir ikke som du så for deg, men det kan hende at den blir enda bedre. Du har energi fra Solen, og en målbevissthet fra Væren som gagner deg i nesten alt du gjør.

Powered by Labrador CMS